Kaartverkoop Smartlappenfestival 2014 gestart

Zwolle – Iedere Swollenaer kent de Peperbus, het Bevrijdingsfestival, PEC Zwolle en de Sassenpoort. In dat rijtje past ook het Smartlappenfestival. Al 23 jaar lang op de eerste zaterdag van november vloeien de tranen en giert de lach door de oude zaal van Odeon aan de Blijmarkt. De kaartverkoop is vandaag gestart.
 
winnaars_2013_andere_koek_willem_peter_homan.jpg
De vraag is natuurlijk wie zich straks een jaar lang Smartlappenkoning of -koningin van Zwolle mag noemen. Vorig jaar won het duo Andere Koek. En ze hebben al aangegeven hun titel te zullen verdedigen! Deelnemers moeten aan twee voorwaarden voldoen. De tekst van de smartlap moet zelf geschreven zijn en er moet natuurlijk een lach en een traan in doorklinken. Het lied mag op een zelf gecomponeerde óf op een bestaande melodie gezongen worden. Alle deelnemers worden op 1 november begeleid door professionele muzikanten. Opgeven voor deelname kan door een mailtje te sturen naar theatersmart@gmail.com.

De presentatie van het Smartlappenfestival is voor het tweede jaar in handen van Ilse Horstman en Vincent van Leth. De afgelopen jaren is de zaal uitverkocht geweest, dus wees er snel bij! Kaarten zijn telefonisch te bestellen bij Odeon De Spiegel Theaters: (038) 4 288 288 of via www.odeondespiegel.nl.

Artikel delen:

Reageer