Herhaalde getuigenoproep aanrijding Rijnlaan

Zwolle – Op vrijdag 20 juni deden wij een getuigenoproep voor een aanrijding tussen twee fietsers op de rotonde in de Rijnlaan ter hoogte van winkelcentrum De Dobbe.

Naar aanleiding van de oproep hebben zich enkele getuigen gemeld, maar zij hebben niet gezien wat er gebeurd is. Om dit te achterhalen willen we graag in contact komen met de jongeman die vlakbij de vrouw fietste ten tijde van de mogelijke aanrijding of val. De familie van de vrouw wil graag weten wat er die middag gebeurd is. Ook daarom doen wij nogmaals een oproep aan de jongeman om zich te melden. Hij kan bellen met de politie in Zwolle via telefoonnummer 0900-8844.

Het enige wat duidelijk is, is dat de 74-jarige fietsster uit Zwolle die donderdagmiddag 19 juni rond 15.30 uur ter hoogte van de rotonde kwam te vallen. Ze liep daarbij zware verwondingen op en ligt sindsdien in het ziekenhuis. De val zou veroorzaakt kunnen zijn doordat de twee fietsers elkaar raakten. De andere fietser bleef gewoon ter plaatse en heeft 112 gebeld. Helaas is in de hectiek daarna vergeten om gegevens met hem uit te wisselen.

Artikel delen:
Reacties 3
 1. “Naar aanleiding van de oproep hebben zich enkele getuigen gemeld, maar zij hebben niet gezien wat er gebeurd is.”

  Als je niet hebt gezien wat er gebeurd is, dan zijn het dus geen getuigen, toch?


  Maak melding

 2. Een getuige kan ook wat gehoord hebben van de aanrijding of van ‘anderen’ iets hebben gehoord.
  Maar ook situaties er voor- of er na kunnen van belang zijn om het plaatje geheel te krijgen.
  Dus getuigen moet je breder zien Reiziger.


  Maak melding

Reageer