Aanhoudingen na negeren samenscholingverbod

Zwolle – De politie heeft maandagavond 7 juli vier mannen uit Zwolle aangehouden omdat ze het samenscholingsverbod in de Zwolse wijk Holtenbroek hebben overtreden.

politie_logo_4.jpg 

De mannen van 19, 2 x 25 en 28 jaar worden ervan verdacht geluidsoverlast te hebben veroorzaakt door onder meer met scooters heen en weer te rijden in de Buxtehudestraat. Agenten hebben de mannen gedurende de avond meerdere keren gewaarschuwd om te vertrekken maar daar werd geen gehoor aan gegeven. Ook werd door omwonenden die er last van hadden, melding gemaakt bij de politie. Uiteindelijk zijn de vier na herhaalde waarschuwingen aangehouden en meegenomen naar het politiebureau waar proces verbaal tegen ze is opgemaakt. Het samenscholingsverbod in dit gebied geldt voor de periode van 27 juni tot en met 1 november 2014.

Artikel delen:
Reacties 6
  1. Ik zag bij de oprit bij Wezep al een politieauto met zwaailichten in de berm staan. Die zal hem wel aan het opwachten zijn geweest.


    Maak melding

  2. Wat heeft een politieauto bij Wezep te maken met een stel personen in Holtenbroek? Zoals ik het lees, zijn ze aangehouden gewoon daar waar ze waren: Holtenbroek. Ik lees niets van achtervolgingen o.i.d.


    Maak melding

Reageer