Pelikaan beachvolleybaltoernooi

Zwolle – Beachvolleyballen om de hoek, in zacht zand en met alle voorzieningen om de hoek, wie wil dat nu niet? In samenwerking met sportcampus de Pelikaan organiseren we elke 2 weken een beachvolleybaltoernooi aan de Haersterveerweg 2 in Zwolle. Het is geen competitie en je hoeft niet persé elke twee weken mee te doen.

De zondagmiddagen in juni, juli en augustus (25-5, 8-6, 22-6, 5-7, 20-7, 3-8, 17-8 en 31-8) staan bol van de gezellige sportiviteit of sportieve gezelligheid. Tussen 12.30 en 17.30 spelen we op verschillende niveaus meerdere wedstrijden twee tegen twee. Je kunt inschrijven met twee dames, twee heren of een mix team. Kinderen zijn meer dan welkom en ook voor hen zetten we een net op ter lering ende vermaack. Schroom niet en neem ook je trouwe viervoeter mee, er is voldoende gelegenheid om ze uit te laten in de mooie omgeving.

Je speelt niet op tijd, maar tot de 21 met 2 punten verschil volgens de officiële beachregels. Zodra van de eerste poule alle wedstrijden zijn gespeeld word je heringedeeld en kom je in de fun, future of pro categorie. Twijfel je over de beachregels, kijk dan op de site.

Na een middag ballen sluiten we af met een heerlijke en ontspannen BBQ bij Sportcampus de Pelikaan, waarbij je het eerste drankje gratis krijgt. De sportcampus heeft de hele middag toiletten en kleedkamers beschikbaar en je kunt er terecht voor een hapje en een drankje.

Voor de hele dag, dus beachen en BBQen betaal je 15 euro, wil je één van de twee dan is het 7.50 euro. Iedereen is welkom, jong of oud, prof volleyballer of beginner, sportiviteit in alle facetten is het belangrijkst. Info/opgave via Annet van Rijssen.

Artikel delen: