Kaartverkoop duel Johan Cruijff schaal gestart

Zwolle – Op zondag 3 augustus speelt PEC Zwolle om 18.00 uur de wedstrijd om de Johan Cruijff schaal tegen Ajax. De bekerwinnaar tegen de landskampioen.

Een unieke wedstrijd in de 104-jarige historie van PEC Zwolle. Het is namelijk voor de eerste keer dat PEC Zwolle om deze prijs gaat strijden. De verkoop van tickets is dinsdagmiddag van start gegaan. Nadere informatie vindt u via deze website.

Artikel delen:
Reacties 7
 1. Verwacht niet dat er veel gaan met deze prijzen, ik lees namelijk al veel kritiek op social media. Ook zijn veel supporters nog op vakantie.


  Maak melding

 2. Naar de beker voor ?? 10,-?

  http://www.knvb.nl/nieuws/35231/kampioen-ga-naar-de-johan-cruijff-schaal

  Het seizoen zit er op. Wederom stelt de KNVB alle kampioenen van het voetbalseizoen in de gelegenheid tegen een zacht prijsje met spelers en begeleiders aanwezig te zijn bij de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal.

  Kampioen worden is immers een hoogtepunt voor iedere voetballer en dat moet gevierd worden! De ontmoetingplaats voor al die kampioenen is net als in voorgaande jaren de Amsterdam ArenA. In dat stadion staat landskampioen Ajax aan het begin van het seizoen tegenover bekerwinaar PEC Zwolle.

  Dit jaar staat ??Kampioenen ontmoeten Kampioenen?? voor zondag 3 augustus 2014 om 18.00 uur op het programma.

  Het is de bekroning van een prachtig voetbaljaar, maar ook de aftrap van het nieuwe seizoen. Vorig seizoen waren er ruim 10.000 kampioenen aanwezig op het kampioensfeest in de Amsterdam ArenA.

  Welke kampioensteams kunnen het kampioensfeest bijwonen?

  Alle kampioenen kunnen het kampioensfeest meemaken. Ieder kampioensteam kan minimaal 10 kaartjes bestellen (er is dit jaar geen maximum). De KNVB heeft voor de kampioensteams extra voordelige toegangskaarten klaarliggen: de prijs bedraagt ?? 10,- per kaart per persoon.  Maak melding

Reageer