Oefenduel PEC Zwolle – VFL Bochum geannuleerd

Zwolle – Door onvoorziene omstandigheden gaat het oefenduel tussen PEC Zwolle en VFL Bochum, dat op zaterdag 12 juli bij WHC in Wezep gespeeld zou worden, niet door.

Volgens een betrouwbare bron zouden rond de wedstrijd tegen de Bundesliga club ongeregeldheden verwacht worden. PEC Zwolle is op zoek naar een andere tegenstander om een oefenduel te spelen bij WHC. Woendag zal daarover meer bekend worden gemaakt.

Artikel delen:
Reacties 14
 1. Nou ja, dat bedoel ik… Waar hebben we het over? Volgens mij zitten bij dit soort wedstrijden alle supporters samen aan de toog. Alhoewel, hoeveel uit Bochum zouden er naar Wezep afreizen? 😉

 2. @Wilbert jij hebt duidelijk geen beeld van Duitste voetbalsupporters. Dat zijn zo'n beetje de meest trouwe supporters die er zijn en elk uitvak is altijd vol zowel in de 1e, 2e en 3e Bundesliga.

 3. Ik denk dat de problemen zit in de locatie van spelen.

  Bij WHC in wezep wil het nog wel eens voorkomen dat er vele "supporters" van de harde kern van Ajakkes op bezoek komen.
  De combinatie Duitse voetbal supporters PEC Zwolle en met name ajax supporters kan tot spanningen leiden.

  vond hem op voorhand al erg vreemd!

 4. Locatie zal inderdaad de reden kunnen zijn.
  Is al eerder gedoe geweest daar met die lui.

  Misschien werd er gehoopt dat niemand in de omgeving van deze wedstrijd zou horen en ze misschien wel op de camping zouden zitten…

 5. Haha er zijn veel overeenkomsten.

  Excelsior Moeskroen
  Opgericht 1922
  Plaats Moeskroen
  Stadion Le Canonnier
  Capaciteit 8.571
  Voorzitter Vlag van België Philippe Dufermont
  Trainer Vlag van Nederland Hans Galjé
  Competitie Jupiler League (2009/10)
  Kleuren Rood Geel

  Excelsior Moeskroen was een voetbalclub uit Moeskroen die uitkwam in de Eerste klasse van het voetbal in België. De club had rood-geel als kleuren en was bij de Voetbalbond aangesloten met stamnummer 224. Door financiële problemen ging de club begin december 2009 vrijwillig in vereffening (bankroet). Eind december werd de club geschrapt uit de hoogste voetbalklasse, nadat men drie wedstrijden forfait gaf. Eind januari 2010 besliste men officieus te fusioneren met derdeklasser RRC Péruwelz, dat zijn thuiswedstrijden ging afwerken in Le Canonnier onder het stamnummer van RRC Peruwelz (216).

 6. Jammer, had ze liever tegen KV Reetveerdegem zien spelen.
  Maar goed nieuwe (huur)spits is binnen, 6 goals in 30 wedstrijden in de Duitse 3.Liga.
  Europa is gewaarschuwd!

Reageer