Nikos Ioannidis nieuwe spits PEC Zwolle

Zwolle – PEC Zwolle neemt Nikos Ioannidis over van het Griekse Olympiakos. De spits wordt in eerste instantie gehuurd voor de termijn van twee seizoenen. Tevens heeft PEC Zwolle een optie tot koop bedongen, die de club in staat stelt om de Grieks jeugdinternational Onder 20 definitief in te lijven.

Ioannidis speelde het afgelopen seizoen op huurbasis bij het Duitse Hansa Rostock. Bij de club uit noordoost Duitsland kwam Ioannidis tot zes doelpunten in dertig wedstrijden en wist hij zich in de kijker te spelen van onder andere Borussia Dortmund. Technisch directeur Gerard Nijkamp is erg tevreden dat Ioannidis PEC Zwolle komt versterken. ,,Het heeft even geduurd, maar ik ben blij dat we nu een volwaardig spits aan onze selectie kunnen toevoegen. Nikos heeft het afgelopen seizoen indruk gemaakt, hij past bij het voetbalspel dat PEC Zwolle nastreeft. Dat we hem twee jaar huren, met een optie tot koop, is een ideale situatie. Dit biedt PEC Zwolle namelijk de mogelijkheid om hem definitief over te nemen, wanneer wij dat willen."

Artikel delen:
Reacties 31
 1. 6 doelpunten in 30 wedstrijden in de derde divisie in Duitsland. Ja dan heb je een goeie. Voordeel van de twijfel dan maar 🙁


  Maak melding

 2. Helemaal mee eens Elrey, ALLE ploegen hebben moeite een superspits te halen behalve als je 50 miljoen te besteden hebt. Je moet ook geluk hebben met een spits. Wie had er van Klich gehoord toen hij in Zwolle werd aangekondigd maar wat hebben we van deze toen onbekende speler genoten!! Ik hoop dat degenen met altijd negatieve reacties deze vakantie gebruiken omook alles even weer op een rijtje krijgen.


  Maak melding

 3. Klopt als een bus. Het 2e speelt in de derde Bundesliga. Maar zeg eens eerlijk. Wie wist dat de 2e Bundesliga qua toeschouwers, salaris nog groter is dan onze eredivisie? Ik wel.


  Maak melding

 4. Hahaha, wat kunnen jullie zeiken zeg! Wat had je verwacht? Dat Pelle aangetrokken werd? Of Huntelaar?

  Een club zonder geld moet nu eenmaal creatief zijn.
  Natuurlijk blijft het een gok, maar gelukkig gaat het scouten bij PEC Zwolle wel iets verder dan op internet opzoeken hoeveel doelpunten iemand gescoord heeft de afgelopen seizoenen….

  Beetje vertrouwen in je club, kijk eens waar we staan ten opzichte van enkele seizoenen geleden!


  Maak melding

 5. Kijk je kunt zoals Kowet Iegels ook spelers van FC Twente en Roda JC proberen te halen. Clubs die groter zijn dan Kowet Iegels zelf.

  Je loopt het risico dat de spelers je bod openbaar afwijzen of je in de wachtkamer zetten.

  Efficienter is het natuurlijk om een goede scouting te hebben zodat je jongens als Klich en Ioannidis vroeg op radar hebt voordat de grotere Europese clubs toeslaan.

  ResPECt voor deze slimme wijze van scouting. Daar kunnen vele andere clubs en clubjes nog een puntje aan zuigen.:o


  Maak melding

 6. Toen PEC Mokotjo haalde was ik ook aardig sceptisch, omdat ik het een kwakkelende vleugelverdediger vond die af en toe mocht invallen voor Leerdam. Moet je nou eens kijken. En toen PEC Nijland en Benson binnen hengelde liep een groot deel de polonaise, maar die hebben bewezen dat ook ‘gevestigde namen’ dus compleet niets zeggen. Moet ik wel zeggen dat ik voor dit seizoen veel vetrouwen heb in Nijland.

  Kortom; je kan totaal niets zeggen over het aantrekken van deze Griek.
  Sterker nog; afgelopen jaren heeft PEC bewezen dat ze enorm sterk zijn in scouting en het invullen van de eerste selectie met relatief weinig financiele middelen. Ik heb er vertrouwen in.  Maak melding

 7. Benieuwd naar deze spits. Statistieken zeggen mij niet zoveel (zie Finnbogason, Pell?, Vleminckx). Verder sluit ik me volledig aan bij Itterusm, de scouting heeft wel wat credits verdient.


  Maak melding

 8. Ik hou van Kick and Rush football. En heb een voorliefde voor betonrot. Daarnaast verlaat ik altijd ons antieke stadion in de 86e minuut.

  Rara van welke club ben ik een successupporter?


  Maak melding

 9. Man man man, wat een gejank. Ga een andere club supporteren als het jullie niet bevalt. Genoeg keus.

  Pec zal daar echt niet wakker van liggen hoor.


  Maak melding

 10. Wow, laatste reactie over betonrot was vast van een egel maar niet van mij.
  Is niet de eerste keer dat een Zwolleeder-hater hier onder mijn naam nog dommere dingen roept dan ik zelf.
  @ElRey, alleen nog wedstrijden in Duitsland.:)


  Maak melding

 11. In afwachting van de formaliteiten rondom de overstap traint Sjoerd Ars vanaf maandag mee met de selectie van NEC, zo meldt de Nijmeegse club zondagavond. NEC hoopt de formele papieren rondom de komst van de aanvaller in de komende dagen af te handelen.


  Maak melding

 12. Bericht door vakkie19, op 14 juli 2014 9:22
  In afwachting van de formaliteiten rondom de overstap traint Sjoerd Ars vanaf maandag mee met de selectie van NEC, zo meldt de Nijmeegse club zondagavond. NEC hoopt de formele papieren rondom de komst van de aanvaller in de komende dagen af te handelen.

  Zit er een Holland casino in Nijmegen?  Maak melding

Reageer