Naar bed met GGD IJsselland en Leon Mutsaers

Zolle – Sense van GGD IJsselland houdt zaterdag 21 mei een grote promotieactie op het jaarlijks terugkerende festival Fusion of Dance Festival. Het festival zal dit jaar voor de derde maal gehouden worden op het terrein van de Wijthmenerplassen in Zwolle, en trekt naar verwachting zo’n 15.000 bezoekers.

Sense duikt deze dag het bed in met upcomming cabaretier Leon Mutsaers, die elk uur een korte performance stand up comedy zal vertonen waarin hij zijn ongezouten mening over seks en veilig vrijen niet onder stoelen of banken steekt. Tijdens een pittige conferance passeren zijn meest hilarische anekdotes en most embarrassing moments op het gebied van seksualiteit de revue.


Ook interviewt Leon een aantal keer de Grote Namen die in de line up van Fusion of Dance Festival staan. Hoe staat het met hun kennis op het gebied van seksualiteit? En hoe zit het met de seks als je een beroemd en druk bezet DJ bent die het hele land doorreist? Kom je er dan nooit meer aan toe of heb je in ieder stadje een ander schatje? Leon vindt het voor een ieder uit. Kom naar het Fusion Forest op het Fusion of Dance Festival en geniet van zijn optreden.



Sense 
Sense is een spreekuur voor jongeren tot en met 24 jaar die niet naar hun eigen huisarts kunnen of willen met vragen over seksualiteit. Jongeren kunnen bij Sense gratis en anoniem terecht voor informatie, hulp en advies over bijvoorbeeld hun seksuele geaardheid, onbedoelde zwangerschap, soa, pijn bij het vrijen, seksueel geweld, enzovoort. Ook wordt advies en voorlichting over anticonceptie gegeven en worden jongeren geholpen om de goede weg te vinden naar de juiste hulpverlener. Kijk voor meer informatie over Sense op www.sense.infoof www.ggdijsselland.nl. Kijk voor meer informatie over het festival op www.fusionofdance.n

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)