Fotopersdag PEC Zwolle

Zwolle – Donderdag heeft PEC Zwolle de traditionele fotopersdag gehouden. Er waren vele fotografen aanwezig om de selectie op de gevoelige plaat vast te leggen. Uiteraard werd er een elftalfoto geschoten.

10-07-2014_pec_zwolle.jpg

Foto: Johan Wolff 

Vervolgens werden de spelers en technische staf individueel geportretteerd. In een lange sliert liepen selectieleden langs de fotografen. Daarna schoten de fotografen hun camera’s vol met actiefoto’s van de selectiespelers die aan het dribbelen waren.

Artikel delen:
Reacties 52
 1. Zelden zo’n lelijke groepsfoto gezien. De spelers springen er helemaal niet uit tuisen al die (gelijkgekleurde) stoeltjes. Nieuwe manager misschien?? Kan me niet voorstellen dat dit als mini-poster in de VI komt.


  Maak melding

 2. Wat een foto zeg! Idd alles valt weg bij de achtergrond,en dan de vlag van zwolle boven..is het nou zo moeilijk op details te letten?
  Zwolle heeft 6 letters,dus doe het midden (dat paaltje) tussen de o en de l..
  Ik zie ook 20 spelers waarvan 3keepers?! Beste selectie! Lekker op tijd voor elkaar…
  En dan de shirts van dit seizoen,reclame-uiting die totaal niet “pakt” (hopelijk levert het meer op dan het eruit ziet!) en dan dat spuug-lelijke kraagje!
  Het is met afstand het lelijkste shirt sinds heel wat jaren!
  Hij kan maar op 1 manier lelijker en das int rood/geel!
  En dan ook nog een ander puntje: vanmiddag (zaterdag) oefenen in wezep:
  10 euro per kaartje/kids 6 euro!?
  Tjongejonge,onvoorstelbaar!
  We hebben de beker gewonnen,oke…laat iedereen daar in mee delen en niet iedereen mee laten betalen aan het begrotingsgat wat over is van vorig seizoen! Daarbij,hoe is dat mogelijk?? Kijk eens wat een seizoen met beker enzo,en toch een begrotings-gat?
  Wat heeft zwolle over gehouden alleen al aan het vervoer naar de finale?! Het was ruim 30 euro p/p !?
  En dan nu die high-five actie?!
  Laat me toch nie lachen! Het wordt steeds een grotere comerciele bende!
  De supporter mag gaan zitten dr laatste jaren,zn geld betalen en vooral niet te emotioneel betrokken zijn!!
  Maar als je dan ziet hoe onze vriend e. Van wonderen zich staat te misdragen op het veld en daar buiten.. Hoezo meten met 2 maten?!
  Nee de laatste jaren gaat het op het op het veld wel lekker,en winnen we ook eindelijk wat.. Maar voor de gewone supporter die al jaren komt wordt het er (Wat mij betreft!) niet leuker op!!
  Kortom lekker bezig zo aan de ceintuurbaan, van wonderen!
  Hopen van niet,maar ben benieuwd hoe het afloopt mocht het onverhoopt mis gaan en we terug moeten naar de…..  Maak melding

 3. Jemig wat een beroerd taalgebruik hier weer zeg. Taalfout op taalfout. Klapvee en laaggeletterden uit onze zuidelijke regio zijn blijkbaar weer actief.

  Heerlijke kop van RTVO: “Twaalfde man fleurt selectiefoto GA Eagles op”. Ziet er inderdaad beroerd uit als je het klapvee wegdenkt. Bedankt RTV Oost!!!

  De Iegels hebben het over enkele honderden fans. Haha RTV Oost heeft het over slechts 150. En dat lijkt mij zelfs aan de hoge kant. Triest op de 1e training waren er een veelvoud daarvan. De eersten haken al af. Hahaha

  http://www.destentor.nl/regio/deventer/twaalfde-man-fleurt-selectiefoto-ga-eagles-op-1.4445282  Maak melding

 4. Als de kwaliteit van het voetbal van dit elftal voor het komende seizoen net als de kwaliteit van de foto is dan spelen we seizoen 2015/2016 in de Jupiler League


  Maak melding

 5. En dan ook nog een ander puntje: vanmiddag (zaterdag) oefenen in wezep:
  10 euro per kaartje/kids 6 euro!?

  dat is voor om whc uit de schulden te helpen hoor 😀  Maak melding

 6. Als de kwaliteit van het voetbal van dit elftal voor het komende seizoen net als de kwaliteit van de foto is dan spelen we seizoen 2015/2016 in de Jupiler League

  En dan zouden de Egeltjes volgend seizoen meedoen aan de voorronde Champions League? Pffff
  De kans dat Messi zijn anus scheurt morgenavond acht ik nog groter. Gheghe


  Maak melding

 7. Even de slaap uit de ogen wrijven sPECky en dan nog een keer goed kijken.;D
  @repelsteeltje Op de site van PEC staat een vergelijkbare foto van een fotograaf die recht voor de groep stond: de vlag exact in het midden.


  Maak melding

 8. Nee die was samen met de Kampioenschaal in Deventer. We hadden ons getooid in kerstmanpakken hakkelden als Philip Freriks die het journaal voorlas en op het laatste (foto) moment hebben we ons laten fotograferen op de selectiefoto van GAE. Geweldige stunt.

  Het moeilijkste was om niet te intelligent over te komen. Foto’s volgen …


  Maak melding

 9. Fredje,kan wel paar dingen opnoemen hoor..
  Maar de mooiste vindt ik zelf toch wel:
  Liever als supporter voor mn club op mn knieen,
  dan zoals van wonderen met zn 3en!
  😉

  En trouwens tja-tja:
  Zwolle bepaald de toegangsprijs! Daar heeft de amateurclub zich maar naar te schikken.. Vooe de bekerwinnaar mag betaald worden vindt men..


  Maak melding

 10. Merknaam van de beide ballen niet middenvoor. Middellijn niet in het midden van de foto.

  Dit zijn beginnersfouten die je bij de introductie cursus van Neerlands beste sportfotograaf Klaas Jan van der Weij afleert.

  Tot slot de selectie in of direct voor je tribune is er nog zo een. Kortom dramatisch geregisseerd dit fotomoment.


  Maak melding

 11. Een mening is niet de waarheid jennifer.

  Maar tegenwoordig is het zeiken puur om het zeiken.

  op de open dag hebben jullie alle mogelijkheid om jullie mening te geven aan Visser, Nijkamp en van Wonderen.  Maak melding

 12. Ik kom al ettelijke seizoenen niet meer kijken. Dat slakkentempo dat gespeeld wordt in de Jupiler League en Eredivisie is toch slaapverwekkend? Ik ben tikkie takkie breed, tikkie takkie terug en weer tikkie takkie breed voetbal helemaal zat.

  Pas als er weer een dieptepass gegeven mag worden van de trainer, keer ik terug naar de vaderlandse voetbalvelden.


  Maak melding

 13. Bericht door JeanJacquesRousseau, op 14 juli 2014 10:59
  Ongelooflijk slechte foto’s.
  Een bekerwinnaar onwaardig.

  Sinds pec die beker heeft gewonnen zijn ze aardig arrogant geworden. Prijzen voor oefenpotjes worden opgeschaald. Als of we ineens een topclub zijn.  Maak melding

 14. commentaar te over maar goed we leven in een democratisch land en maar zonder te weten wat de opdracht was, tja denk eerst eens na.

  @JW
  Luidde de opdracht: “maak je slechtste selectiefoto ooit”


  Maak melding

 15. Johan, met…

  Tja soms moet je wat

  …. roep je het commentaar ook over jezelf af. Dat komt niet sterk over. Niet handig en niet slim van je. En dan is internet onverbiddelijk.


  Maak melding

 16. Johan, je schrijft dat je een opleiding tot fotograaf hebt gevolgd. Maar nergens staat dat je deze ook hebt afgerond.
  Ook schrijf je dat mensen bij jou aan het juiste adres zijn voor portret- en modelfotografie. Wat is jouw definitie van “het juiste”? En, als je die 2 fotomapjes bekijkt, en eerlijk bent, vind je dan echt dat mensen bij jou aan “het juiste adres” zijn daarvoor?
  Het lijkt meer een beetje cynisch bedoeld, omdat je natuurlijk wel snapt dat het een lachertje is. In 1980 misschien niet, maar nu wel.

  Verder schrijf je dat “het NIET toegestaan is om foto??s zonder voorafgaande communicatie op websites o.i.d. te plaatsen!”. Wees even eerlijk naar jezelf. Denk je nou serieus echt dat dat met foto’s van jou willen gaan doen? En wat bedoel jij met voor persoonlijke doeleinden gebruiken, wat dan ineens wel mag?
  Stel dat ik een geweldige foto van jou zou vinden (want, daarvoor zijn mensen natuurlijk bij jou volledig aan het juiste adres, zoals je schrijft), dan mag ik die foto persoonlijk gebruiken? Maar niet op m’n persoonlijke website zetten? Niet op mijn persoonlijke vrachtwagen? En niet aan de muur hangen van mijn persoonlijke kantoor in mijn beautycentre?

  Je schrijft dat Johan Wolff Fotografie is opgericht in 2013. Ik zie nergens een KvK-nummer op je site. Het zou je sieren als je Johan Wolff Fotografie zou veranderen in Johan Wolff Hobbyfotografie. Zo schep je geen hoge verwachtingen en kan de eerste indruk meevallen. Het zou je ook sieren als jij niet voor anderen zou bepalen waarvoor ze bij jou aan het juiste adres zijn. Dat is aan anderen om dat te bepalen.
  Nu komt het over als nogal cynische zelfspot. Wat dan ook weer uitermate komisch is. 😮


  Maak melding

 17. Je kunt zien dat de commentaren gewoon komen van gefrusteerde supporters.ja en dan komt er niet veel zinnigs uit


  Maak melding

 18. Nou nou G.Geerink, ik begrijp je reactie volledig, maar als je je in Johan zou verplaatsen dan is dat natuurlijk voor hem niet zo leuk om te lezen.

  Ik kan zelf alleen voor het modelfotografiegedeelte spreken, en alle begin is moeilijk. Begin deze eeuw ben ik ook zo begonnen en schaamde ik me voor die resultaten. Het was pas in 2005 dat ik daarmee naar buiten durfde te komen.
  Wel is het zo, dat ik mezelf als modelfotograaf zijnde niet profileer als iemand bij wie mensen voor modelfotografie aan het juiste adres zijn, omdat ik nog veel te leren heb, dat nooit zal eindigen en ik nu de foto’s die ik een jaar geleden maakte al niet meer mooi vind. Het is inderdaad zelf aan de klanten om te beslissen of ze bij mij aan het juiste adres zijn.

  Ik neem inderdaad aan dat het als geintje bedoeld is op de site van Johan. Johan: misschien toch handig om dat te veranderen, omdat niet iedereen meteen door heeft dat dat grappig bedoeld kan zijn en, zoals G.Geerink hierboven al schrijft, dat verkeerde verwachtingen kan oproepen.

  Verder wens ik je in ieder geval succes en bovenal veel plezier met het uitoefenen van het mooiste beroep van de wereld. 🙂


  Maak melding

 19. @Hans

  Ik heb zwaar het vermoeden dat meneer Wolff (in schaapskleren?) de boel hier wat probeert op te poken en dat je goed bedoelde woorden en tips voor niks zijn.

  Hij maakt namelijk foto’s voor de Egeltjes, dus dan weet je het wel.;)

  Lekker trollen en iedereen hier struikelt er weer over.  Maak melding

 20. Ik vind wel heel makkelijk om nu de fotograaf te gaan afzeiken om iets waar hij zelf vrijwel geen invloed op heeft gehad.
  De setting van de foto is vooraf door anderen bedacht. Als fotograaf kun je alleen aansluiten bij alle andere fotografen en allemaal willen ze op die ene 10 vierkante centimeter zitten recht voor de middenlijn en vervolgens heb je een paar minuten om je ding te doen als fotograaf. En denk maar niet dat de fotograaf die het beste plekje heeft, zijn plekje afstaat als hij een paar foto’s heeft geschoten.

  Ik ben het er mee eens dat de setting van de foto helemaal fout is, het team valt weg op de achtergrond en hun trots (de beker) heb ik ook moeten zoeken. Maar kom op, daar ga je de fotograaf toch niet om afzeiken? En ja hij maakt ook foto’s van GAE, dat doen pers/sport fotografen nou eenmaal, want ik zie nergens staan dat Johan in dienst zou zijn van PEC.

  Ik ben wel benieuwd naar alle andere foto’s van alle andere aanwezige fotografen. Want als Johan zo slecht zou zijn als hij nu door jullie wordt neergezet, dan zouden alle andere foto’s dus veel beter moeten zijn! Of waren alle aanwezige fotografen slecht?

  Beetje jammer om iemand zo publiekelijk af te zeiken, i.p.v. het als goede tips te verwerken en persoonlijk naar Johan te sturen.  Maak melding

 21. Wat ontzettend domme reacties hier. Zoals Arnold al schrijft heb je geen invloed op de setting op een foto persdag, dit bedenkt de club. Ik het de website van Johan bekeken en er is niet zoveel mis met die foto’s.

  En hoe de foto in de VI er uitkomt te zien kan je alvast bekijken http://vi-images.com/search.pp?showpicture=2446091 Is dat nauw zoveel anders, juist het spandoek in de achtergrond voegt nog iets toe, en de VI foto in ook niet vanuit het midden gemaakt. Je kan niet allemaal in het midden zitten, spelers hebben al genoeg moeite om allemaal dezelfde kant op te kijken (ik heb genoeg persdagen gedaan). Dus na 1 a 2 minuten is het afgelopen.


  Maak melding

Reageer