Jonnie Boer verzorgt culinaire avond op Curaçao

Zwolle – Op 2 augustus 2014 zullen chef-kok Jonnie Boer samen met zijn vrouw sommelier Thérèse Boer te gast zijn bij de Baoase Culinary Beach Restaurant op het eiland Curaçao.

Op deze speciale dag zal Jonnie Boer samen met het team van het Restaurant zorgen voor een unieke en speciale culinaire avond. Deze avond is bedoeld voor zowel gasten van de resort als voor mensen van het eiland. Nederlands driesterrenchef Jonnie Boer is een internationaal bekende chef-kok en eigenaar van o.a. driesterrenrestaurant De Librije in Zwolle.

Artikel delen:
Reacties 22
 1. Je kan merken dat het vakantie- of komkommertijd is, ook bij Weblog Zwolle, wat betreft het nieuws, want bovengaande stukje tekst heeft géén enkele maar dan ook echt géén enkele nieuwswaarde!

  Tip voor de redactie: Mijn oma heeft vanmorgen de geraniums weater gegeven, waar ze elke dag achter zit, gelijk even een reportage maken met fotograaf? 😀


  Maak melding

 2. De nieuwswaarde is wél van dien aard, dat indien je toevallig op deze rots in de Caraïben woont, dat je in de gelegenheid wordt gesteld om geconfronteerd te worden met de bijzondere kookkunsten van Jonnie Boer en je je smaakpapillen kunt laten strelen in een mooie tropische setting in een van de mooiste resorts op Curaçao !!
  Tevens dat er een sommelier rond loopt van het kaliber Thér?se Boer. Perfect dus !!

  Ik ga er gewoon met mijn vriendin naar toe …  Maak melding

 3. Jonnie heeft vast gedacht waar zal ik eens een
  culinaire avond doen: denken, denken, puzzelen,
  dan toch maar Curaçao. 🙂
  Hij neemt z’n team mee en de mensen van het
  eiland zijn ook welkom lees ik, TOP!  Maak melding

 4. Bericht door Mike70, op 13 juli 2014 16:52
  Als je straks nog schrijft wat, hoeveel en hoe het smaakte even vermeld , ben je al een stuk verder dan het nieuwsbericht zelf.
  Misschien gelijk weer positief voor mensen die geen 50,- voor een kaasplankje kunnen betalen bij boven genoemde.:)


  Maak melding

 5. Bericht door Kokzwolle123, op 13 juli 2014 19:03

  Bericht door Mike70, op 13 juli 2014 16:52
  Als je straks nog schrijft wat, hoeveel en hoe het smaakte even vermeld

  Het was super, zit goed vol nu.
  De sate was heerlijk opgediend op een bedje van kroepoek. Het bier had exact de juiste temperatuur en had een licht bittere afdronk.
  De rijst was voorzien van vers geplukte peterselie en de stukjes ham kwamen van Hollandse runderen die hun hele leven in de wei hebben gelopen. En dat alles voor nog geen 25 euro p.p.
  Wil je goed en toch betaalbaar culinair dineren ga dan naar uw plaatselijk Chinees restaurant.;)


  Maak melding

 6. Fijn dat Weblog Zwolle ook verslag doet van de activiteiten van enthousiaste Zwollenaars die zij buiten de stadsgrenzen plegen.:D


  Maak melding

 7. Haha, ik ken geen Chinees die runderham versmeert in de nasi. De chinees gebruikt de goeiekoopste ham die hij kan vinden.8:


  Maak melding

Reageer