Foto van Zwolle populair op 500px en Twitter

Zwolle – Steeds meer en meer wordt een foto getweet op Twitter, die door  op de onder fotografen populaire website 500px geplaatst is.

De foto is dus razend populair op 500px, en deze populairiteit van de Zwolse Kamperstraat gaat zelfs ver over de landsgrenzen heen. De foto van de Kamperstraat, gemaakt vanaf de Luttekestraat wordt getweet en geretweet door personen uit onder andere Duitsland, Groot Brittannië en zelfs uit Venzuela en Nepal. De foto is te zien op de pagina van Vlad Dmitriev op www.500px.com.

Artikel delen:
Reacties 10
  1. De score van de foto en het aantal views zijn voor 500px-begrippen niet bepaald hoog, en de kleuren zijn helemaal dichtgeclipt op 255/255, maar toch is het geweldig leuk dat een kiekje door de Zwolse straten nu wereldwijd tentoongesteld staat en af en toe gedeeld wordt. 🙂 KLIK voor meer Zwolse plaatjes.

  2. Persbericht ingestuurd door Dmitriev? Het aantal views gaat nu wel omhoog natuurlijk want door deze publicatie op Weblog heb ik er nu ook op geklikt. Maar ik was er nou niet echt ondersteboven van…

Reageer