Afscheidstournee Only Seven Left start in Zwolle

Zwolle – De Hilversumse rockband Only Seven Left kondigt maandagmorgen aan dat ze, na een afscheidstour in het najaar, stopt. Deze beslissing maakte de band vorige week in goed overleg. De afscheidstoernee start op 14 november 2014 in Hedon te Zwolle.

Wat begon op school groeide in tien jaar tijd uit tot een professionele band die wereldwijd tourde, hitlijsten haalde, meer dan een miljoen YouTube-views scoorde en een trouwe fanbasis heeft opgebouwd. “Daar zijn we ongelofelijk dankbaar voor en daarom sluiten we deze fantastische periode af met een knal”, aldus de band. “We zijn toe aan iets nieuws. Hoewel we het nog steeds heel leuk hebben met elkaar en ook dit jaar weer fantastische dingen hebben meegemaakt, hebben we het gevoel dat het soms moeilijker wordt om de tijd en energie op te brengen die Only Seven Left vergt én verdient. Besluiten om te stoppen was verschrikkelijk lastig, maar het voelt voor ons alle vier als de juiste keuze.”

In november en december doet Only Seven Left een afscheidstour van acht optredens. Het allerlaatste optreden vindt plaats op 20 december 2014 in Hilversum – de stad waar het allemaal begon. Tickets zijn voor €10 te koop via onlysevenleft.nl.

Only Seven Left

The Final Tour

14 november – Hedon, Zwolle

15 november – Oefenbunker, Landgraaf

21 november – Bolwerk, Sneek

22 november – 013, Tilburg

28 november – Patronaat, Haarlem

12 december – Burgerweeshuis, Deventer

19 december – Paard van Troje, Den Haag

20 december – De Vorstin, Hilversum 

Artikel delen:

Reageer