Beperkt treinverkeer weekend 23 en 24 augustus

Zwolle – ProRail werkt deze zomer op en rond station Zwolle. Daardoor is er beperkt treinverkeer mogelijk in het weekend van 23 en 24 augustus 2014. Houdt u rekening met een extra reistijd van circa 30 minuten. 

Op zaterdag 23 augustus rijden er geen treinen tussen: Zwolle – Kampen-Zuid, Zwolle – Raalte en Zwolle – 't Harde. Treinreizigers kunnen gebruik maken van de NS-bussen die worden ingezet. Reizigers moeten er rekening mee houden dat de treinen naar Leeuwarden, Groningen, Rotterdam en Roosendaal van andere sporen vertrekken dan gebruikelijk.

Zondag 24 augustus 2014
Op zondag 24 augustus rijden er geen treinen maar NS-bussen tussen Zwolle – Raalte.

Houdt u er rekening mee dat de meeste treinen in Zwolle bijna allemaal aankomen en vertrekken vanaf andere perrons dan gebruikelijk.

Plan uw reis
In de NS Reisplanner ziet u vanaf 10 dagen voor reisdatum wat deze werkzaamheden voor uw reis betekenen. Kijkt u kort voor vertrek nogmaals voor het meest actuele reisadvies.

Geldig vervoerbewijs
U kunt gebruikmaken van de NS-bussen op vertoon van uw NS-vervoerbewijs. Dat kan zowel met papieren kaartjes als met een OV-chipkaart. Stapt u met een OV-chipkaart over van de trein op de NS-bus of andersom, dan hoeft u niet apart in en uit te checken.

Planning 2014
Er zijn na dit weekend van augustus nog een aantal weekenden gepland waarin werkzaamheden invloed hebben op het treinverkeer. De planning is (onder voorbehoud):

  • zaterdag 6 en zondag 7 september
  • zaterdag 22 en zondag 23 november

Actuele informatie
De informatie op deze pagina wordt regelmatig ververst als er nieuwe of aanvullende informatie beschikbaar is.

Artikel delen:

Reageer