Zwolse zwemt in gracht voor onderzoek ALS

Zwolle – Mylène Reiman-van Campen, sinds 24 jaar woonachtig in Zwolle geboren Amsterdamse, zwom dinsdagmiddag in de Zwolse gracht om haar deelname aan de Amsterdam City Swim te promoten. De locatie van de start was de steiger bij theater De Spiegel.

 15-07-2014_zwemactie-zwolse_grachten_03.jpg 

De ACS (bekend door de deelname van Maximá in 2012) wordt gezwommen om geld in te zamelen voor onderzoek en mogelijk genezing van de ernstige ziekte ALS. http://www.als.nl/ De Amsterdam City Swim is in grachten (en de Amstel) van Amsterdam centrum op 7 september waar Mylène rond 13.30 uur start. Deelnemers betalen zelf €100 en verplichten zich om minimaal €400,- sponsorbijdrage in te zamelen. Voor deze sponsorbijdrage is al veel aandacht in het directe netwerk gevraagd. Nu vraagt Mylène ook buiten het directe netwerk aandacht en financiële bijdragen door te zwemmen in de Zwolse gracht.

15-07-2014_zwemactie-zwolse_grachten_01.jpg

15-07-2014_zwemactie-zwolse_grachten_02.jpg

15-07-2014_zwemactie-zwolse_grachten_04.jpg 

“ALS is een verschrikkelijk aandoening. Net als de andere deelnemers steun ik onderzoek en mogelijk genezing van ALS. Ik leid een bevoorrecht leven, en leef met een aangeboren milde darmaandoening. Ik ben 1 april 2011 geopereerd aan een complicatie van deze darmaandoening. Helaas heeft dat tot een blijvende beperking geleid. Ik kan sindsdien niet meer lang (<15 min.) stilstaan en niet meer tillen dan ongeveer 7 kilo. Allemaal niet ernstig, maar lastig. Dat het me mijn baan als onderwijsassistent heeft gekost en dat ik me nu omschool tot een administratieve functie op mijn 52e is een hobbel die ik te nemen heb. Ik heb een bevoorrecht leven. Daarom draag ik graag mijn steentje bij waar ik kan.”

Voor meer informatie over de deelname van Mylène Reiman-van Campen aan de Amsterdam City Swim en online donaties http://www.amsterdamcityswim.nl/participants/view/myl-ne-reiman-van-campen.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer