Stef Nijland mag transfervrij vertrekken

Zwolle – PEC Zwolle aanvaller Stef Nijland mag transfervrij bij de club vertrekken. Dat meldt Voetbal International donderdag.

De laatste weken kreeg het voormalige toptalent van FC Groningen, dat daarna uitkwam voor PSV, Willem II, NEC en Brisbane Roar in Australië, van trainer Ron Jans een kans in de spits. Voor die positie versterkte PEC zich inmiddels echter met Nikos Ioannidis en Dimitrios Ferfelis. ‘Daardoor is het voor Stef alleen maar lastiger geworden bij ons nog speeltijd te krijgen’, weet technisch directeur Gerard Nijkamp. ‘We respecteren zijn contract, maar werken mee als hij een andere club vindt.’

Artikel delen:
Reacties 9
 1. Jammer dat de Nijland zoals bij Groningen ooit doorbrak er niet uit is gekomen bij Zwolle, maar bij NEC en Willem 2 was dit ook al zo…

  Lijkt het ook niet te willen en mist de absolute drive om te slagen.

  Zal wel een topklasser worden

 2. Die jongen is veel te vroeg bij Groningen weg gegaan denk ik.

  Weinig speeltijd gekregen en wat ik van hem gezien heb was dat terecht ook. Mag zich waarschijnlijk al gelukkig prijzen dat hij van Jans nog een paar kansen kreeg.

  Jammer voor hem maar zo gaat dat.

 3. Ze hebben wel ERG veel vertrouwen in die Grieken allemaal. Ik had hem nog wel een jaartje in Zwolle willen zien voetballen. Had het gevoel dat ie het ging doen dit jaar, helaas.

Reageer