Carin Bakhuis hoofdtrainer Be Quick dames 1

Zwolle –  Be Quick dames 1 heeft een nieuwe hoofdtrainer. Met ingang van het komende seizoen zal Carin Bakhuis de werkzaamheden overnemen van Gertrude van der Sluis. Daarmee krijgen de Be Quick dames een oude bekende aan het roer.

Carin Bakhuis is 24 jaar oud en woont in Enschede. Ze begon ooit met voetballen bij MVV ’69 in Marle, maar stapte al vrij snel over naar OZC. Op haar 19e ging ze deel uitmaken van de selectiedames van Be Quick. Daarna volgde er een lastige keuze: doorvoetballen op hoog niveau of verder ontwikkelen als trainer. Ze koos voor het laatste. Tijdens haar periode aan het Cios in Heerenveen heeft ze TC III en TC II afgerond. Stage lopen deed ze toen bij FC Twente, waar ze uiteindelijk ook gebleven is.

Carin is inmiddels zes jaar betrokken geweest bij de meisjesopleiding van FC Twente. De laatste vier en een half jaar daarvan was ze hoofdverantwoordelijk voor Meiden onder 16, een team dat in een jongencompetitie uitkomt. In de nieuwe situatie zal ze haar werk in de middaguren bij FC Twente gewoon combineren met haar trainersfunctie bij Be Quick dames 1. Ook blijft ze betrokken bij een ander project van FC Twente: “Scoren in de wijk.”

Artikel delen:

Reageer