Het weer: opnieuw tropische temperaturen

Zwolle – Zaterdag wordt het opnieuw een zonnige tropische dag met wat dunne sluierbewolking. Ook in de avond blijft het nog lang warm. Er staat een matige wind uit zuidoostelijke richting, het wordt 33 tot 35 graden in onze regio.

18-07-2014_weerfoto_fontijn_stadsgracht.jpg

Fontein in de Stadsgracht 

Zondag is het eerst nog zonning. Vanaf het middaguur neemt de bewolking toe en daarmee wordt ook de kans op regen en onweer groter. In de avond nemen de buien in kracht toe. De wind is zwak tot matig, kracht 2 á 3 uit zuidoostelijke richting. Het kwik loopt overdag op naar waarden rond 28 graden. Maandag is er nog wat plek voor de zon over. Net als afgelopen zaterdag neemt ook later de bewolking toe en vallen er buien, mogelijk met onweer. Bij een matige zuidwestelijke wind wordt het 27 graden.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Weinig te beleven in Zwolle de komende week. Dat heeft natuurlijk met de vakanties te maken, maar er zijn zoveel thuisblijvers of mensen die in een andere periode vakantie hebben. Dan hebben we in Zwolle een mooie buitensportaccomodatie bij de Haersterveerweg, en juist nu, met mooi weer, is dat dicht. Dat kan toch niet!?


    Maak melding

Reageer