Fietsendief op heterdaad betrapt

Zwolle – De politie heeft maandagmiddag 21 juli in Zwolle een 42-jarige fietsendief aangehouden. De Zwollenaar werd door surveillerende agenten betrapt. Agenten hadden de man bij de fietsenstalling aan de Westerlaan zien rondlopen en zagen hem vervolgens op een fiets wegrijden. Het viel op dat het slot van de fiets was geforceerd waarop zij hem voor controle staande hielden.

politienieuws.jpg

De fiets bleek weggenomen uit de fietsenstalling. De Zwollenaar is hierop aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. De fiets is in beslag genomen en zal aan de rechtmatige eigenaar worden teruggeven. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt. 
Artikel delen:
Reacties 9
 1. Nee, natuurlijk ben ik niet serieus! Ik reageer met sarcasme, omdat Indise buurt lekker aan het trollen is.

  Ik vind dat het slachtoffer van een dergelijke diefstal schadeloos gesteld moet worden. Dus: Nieuwe fiets van zelfde kwaliteit en vergoeding van eventuele brandstof- of ov – kosten die in de tussentijd gemaakt zijn. Als de dief dat niet kan betalen mag hij een taakstraf doen om het geld bij elkaar te krijgen.


  Maak melding

 2. Natuurlijk begrijp ik de 1e 2 regels, “ken” je onderhand wel een beetje 😉

  Ben ook erg voor schadeloosstelling! En vind idd ook dat een behoorlijke taakstraf wel voldoende is.

  * Als je trouwens ff lekker over muziek wilt lullen? Kun je NU op het chatlog terecht. Waar je overigens en natuurlijk ALTIJD welkom bent.  Maak melding

Reageer