Parcours The Color Run bekend

Zwolle – Het is bijna zo ver: The Color Run in Zwolle! Op zaterdag 2 augustus vormt evenemententerrein Park de Wezenlanden het kleurrijke decor van de run. Inmiddels is het parcours bekend van The Color Run. Het decor betreft de oostelijke oever van het Almelose Kanaal en een gedeelte van industrieterrein De Marslanden.

tcr_zwolle.jpg 

In de zomer van 2013 bracht Net5 samen met Fjuze de enige echte Color Run voor het eerst naar Nederland. Hardlopen en entertainment komen tijdens het event samen en het gaat niet om de prestatie, maar om het plezier. De duizenden deelnemers starten in het wit en finishen als een prachtig kleurenpalet, want ze worden na elke kilometer van top tot teen ondergedompeld in verschillende kleurenpoeders. Na de finish gaat het parcours over in een kleurrijk feestje. Onder het internationale motto ‘be healthy, be happy, be you’ maakt Net5 er ook dit jaar weer drie memorabele dagen vol kleur van!

De eerste editie van The Color Run™ 2014 in Amsterdam zit er reeds op. De volgende vinden plaats op zaterdag 2 augustus in Zwolle en zaterdag 13 september in Utrecht. Er zijn overigens nog wat kaarten te koop op thecolorrun.co.nl voor deze editie.

Artikel delen:
Reacties 9
  1. @Jan met de P. Ja, evenemententerrein, al jaaaaaaaaaaaaren, sinds ze een jaar of twee voor de eerste BFO daar de boel hebben voorzien van een drainagesysteem. Zeg maar bijna 10 jaar al.


    Maak melding

  2. De kaartverkoop voor the Color Run?? Zwolle en Utrecht is begonnen! Tickets kosten ??29,50 ex fee. Hou de website en onze facebook pagina goed in de gaten voor meer informatie en nieuws over deze aankomende Color Runs??.

    Ik ga lekker meedoen. Vrijwilligers worden uitgebuit, de buurt lekker lastig gevallen, de organisatoren worden rijk en ik verveel me toch dood. Misschien kom ik nog wel op TV. Machtig mooi man!


    Maak melding

Reageer