Scooterrijders gewond door ongeval

Zwolle – Maandagmiddag 21 juli heeft er op de kruising Deventerstraat – van Itterumstraat een verkeersongeval plaatsgevonden tussen een scooter en een bestelbusje. De bestuurder en passagier van de scooter raakte gewond.

Door nog onbekende oorzaak kwamen beide voertuigen rond 16.00 uur met elkaar in botsing. De 35-jarige automobilist uit Elburg bleef bij het ongeval ongedeerd. De 17-jarige scooterbestuurder en 14-jarige bijrijdster uit Zwolle zijn met beenletsel overgebracht naar het ziekenhuis. Het verkeersongevallenteam van de politie heeft ter plekke onderzoek gedaan om meer duidelijkheid te krijgen over de oorzaak van het ongeval.

Artikel delen:
Reacties 12
 1. Tis natuurlijk interessanter om te zeuren , dan om je af te vragen hoe het met de slachtoffers is. Dit gedrag kan er deze week ook nog wel bij, BAH!


  Maak melding

 2. “t zal Jantje de Boer niet wezen, hier heb ik op gewacht zo’n reactie. Kun jij uit mijn reactie opmaken dat ik niet weet hoe het met deze mensen gaat? Nee dus. Maar goed doe met deze reactie wat je wilt. Tekst zou inderdaad wat zorgvuldiger kunnen maar dat vond en vind ik op dit moment minder belangrijk.


  Maak melding

 3. Als je er op gewacht hebt ben je in mijn ogen nog dommer

  Hoe was het ook alweer: verbeter de wereld en begin bij je zelf j.w.>:(


  Maak melding

 4. Met de slachtoffers gaat het prima. Meisje heeft een gecompliseeede been fractuur en is 2 keer geopereerd aan haar ben en de jongen alleen kneuzingen.


  Maak melding

 5. Voor de duidelijkheid j w: Jij geeft aan “Tis natuurlijk interessanter om te zeuren etc…”

  Maar je zeurt er zelf ook behoorlijk op los,…..vandaar mijn opmerking: verbeter de wereld en begin bij jezelf.  Maak melding

Reageer