PEC Zwolle zoekt vrijwilligers

Zwolle – PEC Zwolle is een voetbalclub in beweging. Veel van het succes hangt af van de prestaties op het veld, maar ook daarbuiten moet er veel worden gedaan.

Wil jij PEC Zwolle als vrijwilliger helpen om verder te komen? Dat kan ! De volgende vacatures staan open voor de PEC Zwolle Jeugd: Gastheer / vrouw, Gastgezin voor jeugdspeler(s), Assistent-scheidsrechter, Teambegeleider, en verder Beveiliging-/servicemedewerkers.

 

Artikel delen:
Reacties 12
 1. Gastgezinnen moeten vooral vrijwilligers zijn.
  Stel je voor dat gezinnen dat voor het geld gaan doen.
  Wat voor personen trekje dan aan?  Maak melding

 2. Ik wil graag zeggen dat ik een aantal jaren geleden na lange tijd gestopt ben als vrijwilliger bij de club, omdat er in mijn ogen steeds meer van je gevraagd werd, maar er uit van alles steeds minder waardering bleek.


  Maak melding

 3. Nu op Radio 1…optreden tegen anti-semitische speekkoren bij de vorige Ajax-PEC (beker) en straks bij de wedstrijd om de JC-schaal.
  Erg lastig om grenzen aan te geven.


  Maak melding

 4. Een gastgezin krijgt gewoon een onkostenvergoeding voor kost en inwoning. Denk daarbij aan de kosten voor extra gas, water, licht en voedsel. Ze hoeven niks voor de spelers te kopen want die krijgen gewoon hun eigen salaris.
  Dat het vrijwillig gebeurt betekend nog niet dat ze zelf in de buidel moeten tasten.


  Maak melding

 5. Wat zijn er toch ontzettend veel ….zeikers. Na een fantastisch jaar toch altijd wel wat weten te vinden om over te zeuren.


  Maak melding

 6. Hoe laat komt het topic over dit evenement?

  Agenda – Details

  Evenement

  Wanneer:

  26-07-2014

  Titel
  PEC Zwolle

  Waar:
  Stadion PEC Zwolle – Zwolle,Nederland

  Categorie:

  Open dag / Opening  Maak melding

 7. Trots op mijn club,ze hebben in alle opzichten de boel goed op de rails……ben erg benieuwd wat het nieuwe seizoen brengt.Ben blij met onze voorzitter,deze man heeft een nuchtere kijk op het geheel integenstelling tot die blaaskaak uit Den Haag blij dat die vertrokken is,anders hadden wij dit nooit gerealiseerd….FORZA P.E.C.ZWOLLE:D 😀

  ———-

  Algemene mededeling:

  Er hebben bij dit nieuwsonderdeel reacties gestaan die zijn verwijderd.

  Redactie Weblog Zwolle


  Maak melding

Reageer