Open Dag PEC Zwolle groot succes

Zwolle – Zaterdag heeft PEC Zwolle de traditionele open dag gehouden. Na een wat stroeve start in verband met onweerdreiging, werd de open dag omstreeks 14.00 uur geopend. De nieuwe (rolstoel)oprit en ingang van het Supporterscafé werd geopend door Ron Jans en supporter Tommy. Er kwamen ongeveer 12.500 fans op de open dag af.

opendag_2014-366.jpg

Het viel meteen op dat de open dag goed bezocht zou worden, getuigen de rijen dik die ontstonden voor de diverse kramen en attracties. De nieuwe wedstrijdshirts vlogen als warme broodjes over de toonbank, terwijl ook de oude kleding gretig aftrek vond. In andere kramen waren ook veel fanartikelen te verkrijgen. Zo was de speciale sjaal voor de Johan Cruijff schaal te koop en kochten veel mensen een PEC Zwolle jaarboek, over het succesvolle vorige seizoen. Naast de fanartikelen, waren ook de activiteiten populair. Zo werd er volop geskelterd en had de Luchtmobiele Brigade het druk met de begeleiding bij het abseilen. Ondertussen liepen de spelers en staf vrij rond op het stadionterrein. Waardoor handtekeningenjagers zich helemaal uit konden leven, om te proberen een complete kaart met krabbels te scoren.

opendag_2014-222.jpg

opendag_2014-56.jpg

opendag_2014-52.jpg  

Via Lees verder meer nieuws en foto’s… 

Ook PEC Zwolle United pakte deze open dag uit met verschillende partijtjes op het veld tussen G-teams. Onder de bezielende leiding van Kevin Begois en Maikel van der Werff bleek er een groot talent aanwezig. De jongen wist bij het Blauwvingers knallen (net zoals in de uitzending van PEC Zwolle TV) vier keer raak te trappen binnen een minuut.    

Rond 17.00 uur werd de selectie op het veld van het IJsseldelta stadion gepresenteerd. Eerst was het de beurt aan Jong PEC Zwolle. Het team dat ook dit jaar door Gert Peter de Gunst getraind wordt, liep gezamenlijk langs de KNVB beker richting de middencirkel. Alwaar het op een luid applaus van het aanwezige publiek kon rekenen. Hierna was het de beurt aan de eerste selectie. De nieuwe spelers kwamen abseilen uit de stadionmasten, terwijl er ook selectiespelers uit de catacombe kwamen. De kers op de taart was voor Ben Rienstra, Kamohelo Mokotjo, Bram van Polen en Ron Jans weggelegd. Het viertal werd met een prachtige auto van Wensink het veld op gereden. De selectie liep hierna nog een ereronde, waarna er een einde kwam aan een zeer geslaagde open dag.

Bron: peczwolle.nl 

 opendag_2014-101.jpg

opendag_2014-142.jpg

opendag_2014-312.jpg

opendag_2014-410.jpg

opendag_2014-465.jpg

opendag_2014-470.jpg 

Artikel delen:
Reacties 7
 1. Zeker, mooie middag, was weer lekker toegankelijk allemaal.

  Alleen die muziek(?) aan de voorzijde van het stadion 🙁 had wat mij betreft wel stukken zachter gemogen.. klonk ook voor geen meter met die overstuurde speakers.. volgens mij vonden alleen de DJ’s het goed..  Maak melding

 2. Bericht door JeanJacquesRousseau, op 27 juli 2014 12:27
  Sowieso maar eens ophouden met het draaien van snoeiharde muziek na het scoren van een doelpunt.
  Het spontane juichen en zingen van het publiek klinkt veel mooier en oprechter.

  De tijden veranderen, de muziek is wel bij de tijd, het juichen is ouderwets.8)


  Maak melding

 3. PEC haalt verdediger Lam van AZ
  NOS.NL donderdag 31 jul 2014, 19:10 (Update: 31-07-14, 19:21)

  PEC Zwolle neemt Thomas Lam over van AZ. De twintigjarige verdediger tekent een contract voor voor één seizoen, met een optie voor nog een jaar. Ondanks een tot 2016 doorlopende verbintenis mocht Lam transfervrij vertrekken uit Alkmaar. Hij kwam niet meer in de toekomstplannen van AZ voor.

  De Finse jeugdinternational speelde in het seizoen 2012/2013 zes eredivisiewedstrijden voor AZ. Vorig seizoen kwam hij niet in actie in de competitie.

  “Voor de positie waarvoor wij hem halen zijn wij dun bezet”, zei Gerard Nijkamp, technisch directeur van PEC Zwolle, op de clubsite. “Het is een speler die durf en lef in zijn spel gooit en dus goed past in de speelwijze die wij voorstaan.”


  Maak melding

Reageer