Jeugd tennistoernooi met grote prijzen

Zwolle – In de laatste week van de basisschoolvakantie (van 11 tot en met 16 augustus) houdt de zwolse tennisvereniging De Pelikaan weer traditiegetrouw het Olympus all-In jeugdtoernooi.

 

Naast het bekende en gezellige recreatieve toernooi houdt de tennisvereniging ook een prestatief toernooi met ongekend grote geldprijzen. Daarom nodigt De Pelikaan, naast de jeugd die het gezellig vindt om de laatste week van de vakantie nog een balletje te slaan, ook de goed getrainde jeugd uit om zich in te schrijven. Een extra verdiende zakcent is tenslotte nooit weg! Via toernooi.nl kan men zich tot en met 4 augustus a.s. inschrijven.

Ook naast de baan is er gedurende het toernooi genoeg te doen. Het alom bekende prijsschieten is er weer en natuurlijk de bekende ijscokar. Ook is er tijdens de prijsuitreiking een verloting met leuke prijzen.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Gezellig en recreatief met forse geldprijzen voor een jeugdtoernooi?
    Welke slimmerik heeft dit bedacht? Geen promotie voor de tennisjeugd om hiervoor in te schrijven. De doodsteek voor de gemiddelde jeugd die wel een gezellig balletje wil slaan. Tennisclub De Pelikaan onwaardig!


    Maak melding

Reageer