SV Zwolle komt met Marslanden toernooi

Zwolle – In de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen komt SV Zwolle met een eigen toernooi, het Marslanden toernooi. Het toernooi staat voor 17 en 24 augustus op het programma.

Naast SV Zwolle komen ook Broekland, Hoonhorst en USV in actie op sportpark Marslanden. Broekland speelt komend seizoen net als SV Zwolle in de vierde klasse H. Broekland eindigde afgelopen seizoen als tiende in de vierde klasse H. Trainer Arnoud Rouwenhorst gaat zijn derde seizoen in bij de oranjehemden.

Hoonhorst degradeerde afgelopen seizoen uit de vierde klasse H. De mannen van Bert Spies spelen komend seizoen in de vijfde klasse A. In die klasse komt ook USV uit. De formatie uit Nieuwleusen werd afgelopen seizoen onder leiding van Theo van ‘t Zand zevende in de vijfde klasse. De nieuwe trainer van SV Zwolle, Joshua Nijlant, was van 2008 tot en met 2013 trainer van USV.

De eerste twee wedstrijden worden op zondag 17 augustus afgewerkt. Hoonhorst en Broekland bijten om 12.00 uur het spits af. Daarna komt gastheer SV Zwolle om 14.00 uur in actie tegen USV. De daaropvolgende zondag, 24 augustus, spelen de verliezers van beide duels tegen elkaar om 12.00 uur. De winnaars spelen om 14.00 uur tegen elkaar.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer