Gewelddadige straatroof bejaard echtpaar

Zwolle – Op klaarlichte dag wordt een hoogbejaard echtpaar op zeer grove wijze beroofd door twee jonge daders.
 
Zondag 27 juli 2014 rond 15.45 uur rijdt het echtpaar (85 en 88) elk op hun eigen scootmobiel op de Aalvangersweg in het buitengebied van Zwolle als twee jongemannen op een bromscooter bij hen stoppen. Eén van hen rukt met kracht de sieraden van de vrouw af. Haar man wil zijn vrouw beschermen en probeert de dader weg te trekken, waarop een van de mannen op hem intrapt en hem een droge sloot inschopt. Tijdens de worsteling valt de vrouw van haar scootmobiel en die valt bovenop haar man. De daders rijden weg en laten het echtpaar hulpeloos achter.
https://youtu.be/TbGjbggBPRc
Artikel delen:
Reacties 14
 1. nou, filmpje heb je niks aan, wel de foto van de scooter, als ik die kon kopieëren dan gooide ik die scooter op facebook! kan dat?


  Maak melding

 2. Ja gister bij Opsporing Verzocht hadden ze het ook over bewakingsbeelden die eventueel later zouden vertoont als er geen daders opgepakt konden worden. Ik zou niet te lang wachten om die beelden te vertonen. Privacy van daders heeft al te vaak te hoge prioriteit gekregen, nu eens wat meer prioriteit voor de slachtoffers graag…


  Maak melding

 3. Dat ga je zien als ze zich niet snel uit zichzelf gemeld hebben. Bekijk de video maar, dan snap je dat ze onderweg meerdere bewakingscamera’s gepasseerd zijn.


  Maak melding

 4. Zo’n sort scooter stond van de week bij de Lidl …(Je kunt zo een printscreen maken als je de film in youtube groot afspeeld, de film stopt bij de scooter op print screen drukt, vervolgens je paint programma opend, en op plakken klikt…etc..als je er een plaatje van wilt ) er rijden natuurlijk wel meer van dit soort scooters, dus rustig blijven…… gewoon het nummer opschrijven..en doorgeven… >:(


  Maak melding

Reageer