Winnaar De Beste Singer Songwriter naar Hedon

Zwolle – Maandag werd bekend gemaakt dat Stef Classens songwriters Douwe Bob en Michael Prins opvolgt door de derde editie van De Beste Singer Songwriter van Nederland te winnen.

De man mag hierdoor het voorprogramma gaan verzorgen voor Jacqueline Govaert in Hedon op donderdag 6 november. Vrijdag 10 oktober doet De Beste Singer-Songwriter van Nederland Tour 2014 Zwolle aan waarbij alle finalisten zullen optreden in Hedon. Afgelopen zomer was Nederland in de ban van het populaire VARA programma waarin de zoektocht was geopend naar nieuw talent. Tijdens de live-finale vanuit het Paard van Troje in Den Haag wist Stef te imponeren met het nummer She Will Help You Out en de jury, bestaande uit Giel Beelen, Sanne Hans, Eric Corton, Jacqueline Govaert, Chef’Special en Paul Rabbering te overtuigen.

Sanne: ‘Ik heb een zwak voor Stef, wat hij ook uitpoept het maakt niet uit’. Giel: ‘Uiteindelijk heb ik gekozen voor de singer-songwriter die de afgelopen tijd echt de beste liedjes heeft geschreven en waarvan ik denk dat het nu zijn tijd is om te vlammen. Stef is een fantastische zanger, hij pakt ons steeds weer in!’ Winnaar Stef: ‘Ik was al heel blij met deze kans om mee te doen aan dit programma. Ik ben heel blij dat ik al deze mooie artiesten heb mogen ontmoeten. Ik wil iedereen bedanken!’

Stef wint met deze titel optredens op onder anderen het grootste festival van Europa Sziget, het nieuwe singer songwriter-festival The Brave, een podiumplek volgend jaar op Altersonic Noorderslag en spelen in het voorprogramma van de clubtour van Jacqueline Govaert. Dit alles om een glanzende start te geven aan een hopelijk succesvolle carrière. 

Artikel delen:

Reageer