Kaartverkoop Stadsfestival 1 augustus van start

Zwolle – Vanaf 1 augustus gaat de kaartverkoop van het Stadsfestival Zwolle van start. Met de eerste week een speciale voorverkoopactie; 20% korting bij aanschaf van 4 kaarten of meer! Van 3 t/m 7 september vindt de derde editie van het Stadsfestival plaats!

Het Stadsfestival is een meerdaags festival vol muziek, dans en theater, dat zich afspeelt op en rond de stadsgrachten van Zwolle. Met dit jaar als één van de hoogtepunten het Thorbeckegracht Concert op 06 september met Guido’s Orchestra! Op www.stadsfestival.nl kunt u voor zowel de vaarroutes als de locatievoorstellingen online kaarten kopen. Tijdens het festival zijn kaarten te koop bij de kassa’s op het Festivalhart; het Rodetorenplein. Het programma wordt verdeeld in twee categorieën: ‘Op het Water’ maken bezoekers gebruik van bootjes om één van de verschillende vaarroutes te volgen en ‘Langs de Kade’ kunnen voorstellingen te voet worden bezocht.

Vanaf 1 augustus zijn er kaarten beschikbaar van o.a. Gnaffel, Kameroperahuis, The Young Ones, BOT, De Jonge Honden, Dominee Gremdaat, Firma Weijland en Beatloos. Ook kunt u genieten van meerdere gratis voorstellingen en concerten op het Festivalhart en vanaf 05 september als afsluiter van de dag, op de Thorbeckegracht. Meer informatie en de kaartverkoop is te vinden op; www.stadsfestival.nl . Voorverkoopactie duurt t/m 07 augustus. Bij aanschaf van een ticket voor het Stadsfestival ontvangt u 50% korting voor een bezoek aan Museum de Fundatie in de maand september.

Artikel delen:

Reageer