Derde editie Droge Voeten Run

Zwolle – Op 20 september staat tijdens de ‘Dag van de Dijk’ voor de derde keer de DrogeVoeten Run op het programma. De DrogeVoeten Run wordt georganiseerd door het Waterschap Groot Salland in samenwerking met aannemer Van den Biggelaar/Ploegam, hardloopwinkel Run2Day Zwolle en Biologische Schapenmelkerij De Vreugdehoeve. Met deze run willen het waterschap en de aannemer mensen een inkijkje geven in het project Ruimte voor de Rivier. 

 

 drogevoeten-5.jpg

 

Lol en plezier staan net als andere jaren voorop. Ook is iedereen welkom, van jong tot oud. Gehoopt wordt op net zo’n gemêleerd gezelschap als voorgaande jaren. Vaders, moeders, kinderen, opa’s en oma’s, zelfs hele gezinnen schreven zich toen in. Een deelnemersveld variërend van 3 tot 80 jaar. Een gezellige loop, zonder tijdklok en competitie-element, maar wel met een mooi gratis functioneel shirt. Net als voorgaande jaren houden we het spannend en geven we niet veel informatie weg. Wat de organisdatie wel kan melden is dat de start van het hardloopevenement blijft Biologische Schapenmelkerij De Vreugdehoeve en er net als vorig jaar maar plek is voor 400 fanatiekelingen. Schrijf je dus snel in door een mail te sturen naar zwolle@run2day.nl, en geef je naam, emailadres en shirtmaat even door!

Vooruit… 

Nog een klein tipje van de sluier: dit jaar is het thema van de DrogeVoeten Run ‘Under Construction’ en wordt het een ‘stoere’ editie op onverhard terrein… 

 

Dag van de Dijk

Naast het hardloopevenement valt er tijdens de ‘Dag van de Dijk’ veel meer te beleven bij Vreugdehoeve. Luister naar waterschappers die vertellen over het project Ruimte voor de Rivier en het werk van het waterschap. Of ga mee met vrijwilligers van de Dijkwacht voor een excursie naar de dijk. Ook is er voor kinderen allerlei vertier, waaronder een opblaasbare stormbaan, een springkussen en een ballonnenclown. Lekker even bijkomen van dit alles kan op het terras van De Vreugdehoeve, waar een hapje, drankje of ijsje genuttigd kan worden.

Artikel delen: