Vrouw van fiets getrokken en geschopt

Op maandag 10 september deed een 18-jarige inwoonster uit Zwolle aangifte van mishandeling. Zij was even daarvoor mishandeld door vermoedelijk vier jongens op scooters. De mishandeling vond plaats rond 21.00 uur. Door de mishandeling heeft ze vermoedelijk een lichte hersenschudding opgelopen.

Het slachtoffer is na het bezoek aan haar oma via de Cornelus Houtmanstraat naar huis gefietst. Zij werd door vier jongens op scooters van haar fiets getrokken en vervolgens geslagen en geschopt. Het slachtoffer kon niet precies aangeven waar de mishandeling heeft plaats gevonden. Dit kon zijn op de Wipstrikkerallee, de Van Galenstraat, de Brederostraat of de Cornelus Houtmanstraat. Zij die getuigen zijn geweest van de mishandeling worden verzocht contact op te nemen met het politiewijkteam Oost, telefoonnummer 0900-8844.

Artikel delen:
Reacties 5
 1. Als het verhaal klopt, is het wel vreemd.
  Maar ik vind het bijzonder vreemd dat zij niet meer weet waar het gebeurd is……. Misschien is het verhaal toch wat anders?


  Maak melding

 2. @Me. Dat dacht ik ook even, maar bij een hersenschudding is dat toch niet zo vreemd. Iedereen die een hersenschudding oploopt heeft een â???gatâ?? in zijn geheugen. Dit kan zich ook uitstrekken tot enige tijd nadat men bewusteloos is geweest.
  [p]
  Hopelijk heeft iemand wat gezien en kunnen die jongens aangehouden worden.


  Maak melding

 3. Ben ik wel met je eens, maar er staat duidelijk “lichte hersenschudding”. Nou heb ik dat helaas al 3 keer gehad, en ik ben niets kwijt van die voorvallen (en nee, ik ben het niet vergeten ;D)
  Maar goed, ik zeg niet dat er niks is gebeurd, en als het waar is hoop ik ook dat die jochies gepakt worden.


  Maak melding

 4. Misschien weet je wel niet dat je dingen kwijt bent… ;D

  Maar goed, zoals het bij de een is, hoeft het niet bij de ander te zijn.
  Ik hoop dat die gasten flink aangepakt worden.


  Maak melding

Reageer