JT Tiller blijft bij Landstede Basketbal

Zwolle – Landstede Basketbal heeft een “oude bekende” gecontracteerd voor het komende seizoen. JT Tiller zal namelijk ook dit jaar te bewonderen zijn in het Landstede Sportcentrum.

 

Tiller maakte afgelopen seizoen veel indruk door zijn niet aflatende inzet, zijn splijtende passes, enorme drive om rebounds te pakken en zijn snelle scores. Dit zorgde er al snel voor dat hij een publiekslieveling werd. Tiller is niet alleen bij het publiek geliefd, maar ook bij de coaches en medespelers. Met Tiller in de gelederen krijgt de selectie van Landstede Basketbal al aardig vorm, want naast Tiller blijven alle Nederlandse spelers die vorig jaar in de selectie zaten.

Leon Williams bereidt zich op dit moment met het Nederlands team voor op de kwalificatie van de Europese Kampioenschappen. Ewoud Kloos, Kenrick Zondervan en Nikki Hulzebos zijn, net als de jeugdspelers Torben Tönjann en Lenno Witteveen, al regelmatig in het Landstede Sportcentrum te bewonderen ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. Valentijn Lietmeijer doet hetzelfde, maar dan in zijn eigen omgeving.

 

Net als de afgelopen jaren is er weer ruimte voor jeugdspelers van het Centre for Sports & Education om aan te sluiten bij het eerste team. Zeven talenten daarvan spelen deze zomer (of hebben gespeeld) in de Nationale teams U20, U18 en U16.

Artikel delen:

Reageer