Bewonersbijeenkomst deltaWonen

Zwolle – De bewonersraad van deltaWonen organiseert op zaterdag 1 november een bijeenkomst voor huurders van woningcorporatie deltaWonen in Zwolle, Kampen en Wezep. Bij voldoende belangstelling wordt deze bijeenkomst gehouden in theater Odeon van 15.00 – 17.00 uur. Aansluitend is er gelegenheid museum Fundatie te bewonderen.

Via de website van de Bewonersraad www.bewonersraaddeltawonen.nl dient een aanmeldformulier te worden ingevuld. Daarop kan tevens worden aangeven voor welke onderwerpen voorkeur bestaat. Suggesties voor andere onderwerpen zijn eveneens welkom. Het definitieve programma zal worden vastgesteld aan de hand van de ontvangen reacties. De sluitingsdatum voor aanmelding is 15 augustus 2014. Aanmelden via het aanmeldformulier is noodzakelijk in verband met de nodige voorbereidingen.

Gelet op het beschikbare aantal plaatsen zullen aanmeldingen op volgorde van binnenkomst worden behandeld. Via onze website zullen wij u op de hoogte houden van de stand van zaken en het definitieve programma voor die middag. Stichting Centrale Bewonersraad deltaWonen.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer