Het weer: geregeld zon

Zwolle – Zondag is er geregeld zonneschijn in onze regio, plaatselijk kan er nog een enkele regenbui voorkomen. De wind is zwak en komt uit zuidwestelijke richting, het wordt met maxima rond 24 graden een prachtige zomerdag.

02-08-2014_weerfoto_herinneringsbeeld_een_millioenste_woning_hogenkampsweg_.jpg 

Herinneringsbeeld 1.000.000 ste woning Hogenkampsweg

Maandagochtend is de zon al vroeg van de partij en blijft het nog droog. In de middag ontstaan er stapelwolken waarbij plaatselijk een bui kan vallen. Bij een zwakke west- tot zuidwestelijke wind wordt het overdag 22 tot 24 graden. Dinsdag is het vrijwel overal droog en komt op de meeste plaatsen de zon tevoorschijn. De wind is zwak en komt uit zuidoostelijke richting, het wordt een graad of 23.

Artikel delen:
Reacties 5
  1. Op 8 november 1962 werd in de straat de miljoenste naoorlogse woning van Nederland opgeleverd, namelijk Hogenkampsweg 139. Dit feit werd gevierd met een optocht van wagens vol bouwmateriaal en gereedschappen. De viering werd bijgewoond door H.M. Koningin Juliana der Nederlanden, die vanaf het balkon van de woning de stoet aan zich voorbij zag trekken.
    Het beeld dat in het plantsoen voor deze woning staat, is waarschijnlijk ter gelegenheid hiervan geplaatst. Het symboliseert een aantal mensen onder een dak.


    Maak melding

Reageer