Echtpaar Visser-Stegeman 60 jaar getrouwd

Zwolle – De heer en mevrouw Visser-Stegeman zijn zondag 3 augustus 2014 60-jaar getrouwd. Wethouder Jan Brink bracht het echtpaar zondagmorgen een bezoek om hen persoonlijk te feliciteren. Het stel kreeg een aantal Iris cheques als cadeau.

Mevrouw Gerda Stegeman is op 14 juli 1928 in Dedemsvaart geboren. De heer Douwe Theodoor Visser is op 9 mei 1927 in Zwolle geboren. Ze hebben elkaar ontmoet in Zwolle en zijn getrouwd in Zwolle. Het echtpaar heeft drie kinderen, vier kleinkinderen en zes achterkleinkinderen. Meneer heeft gewerkt als tandtechnieker en mevrouw als modeverkoopster. Mevrouw Visser was in de wintermaanden van 1944, als 16-jarige actief als koerierster in het ondergrondse verzet. De heer Visser is drie jaar dienstplichtig geweest waarvan tweeëneenhalf jaar in Indië. De gezondheid van de heer en mevrouw Visser is afnemend. Hobby’s van beiden zijn lezen en sport kijken op de televisie.

Artikel delen:
Reacties 7
  1. Gefeliciteerd hoor. Goed werk, maar kunnen we de lat niet naar 70 leggen? Er is tegenwoordig elke dag wel een stel 60 of 65 jaar getrouwd. Kunnen we wel bezig blijven.


    Maak melding

Reageer