PEC Zwolle wederom feestelijk onthaald

Zwolle – Zondagavond zijn bij het IJsseldelta stadion door een uitzinnige menigte supporters de spelers van PEC Zwolle feestelijk onthaald.

03-08-2014_onthaal_pec_zwolle-ijsseldelta_stadion_07.jpg

Net als bij de thuiskomst na de winst van de KNVB beker werd de spelersbus al op het kruispunt opgewacht door de menigte, onder luid geknal van vuurwerk. In het stadion was het feest kompleet toen de spelers al dansend de schaal aan de supporters toonden. 

https://youtu.be/6VuGaSJlLDE 

03-08-2014_onthaal_pec_zwolle-ijsseldelta_stadion_02.jpg  

johan_crijffschaal_1_van_1.jpg

johan_crijffschaal_1_van_1-2.jpg 

Meer foto’s via lees meer…

  03-08-2014_onthaal_pec_zwolle-ijsseldelta_stadion_01.jpg
 
 03-08-2014_onthaal_pec_zwolle-ijsseldelta_stadion_03.jpg
 
03-08-2014_onthaal_pec_zwolle-ijsseldelta_stadion_04.jpg
03-08-2014_onthaal_pec_zwolle-ijsseldelta_stadion_05.jpg
johan_crijffschaal_1_van_1-5.jpg
johan_crijffschaal_1_van_1-6.jpg
Artikel delen:
Reacties 17
 1. Super gedaan! Ben met mijn dochter van acht geweest. Het was haar eerste wedstrijd van jullie die ze in het echt zag. Ze wilde zo graag! En weer een prijs binnen!


  Maak melding

 2. Een hele mooi dag voor het voetbal in Overijssel en metname Zwolle.

  Wederom ging het (Hamsters) Legioen op pad zonder dat er maar 1 wanklank gevallen is. Dit is wederom pure promotie voor PEC Zwolle en haar fantastische supporersschare. Mijn complimenten.

  Kijk zo kan het dus ook bij een Overijsselse profclub. Waarom moet de ME er altijd aan te passen komen als het uit de hand loopt. Nergens voor nodig bij deze hoog opgeleide supporters. Klasse!


  Maak melding

 3. Mochten de egels weer van plan zijn een prijs te jatten in Zwolle, neem dan een flinke doos mee anders krijg je die prijzen allemaal niet mee!!

  Are you watching!!??

  Forza PEC Zwolle!!!


  Maak melding

 4. Denk niet dat ze in Deventer gekeken hebben hoor. Daar slapen ze immers al 82 seizoenen. En seizoen nummer 83 zonder prijs staat alweer voor de deur. 😀


  Maak melding

 5. @davy, ben het met je eens hoor. Alleen maar stoken en uitlokken. Gewoon negeren. Hoe moeilijk dat soms ook is. Gefeliciteerd PEC Zwolle. Mooi begin van het nieuwe seizoen. Zondag word ook leuk. Heb er al het vertrouwen in. 😀


  Maak melding

 6. Het liep de Amsterdammer weer dun door de broek. 5 Oktober nog maar een keertje dan en 19 oktober tegen de Neuzen van het Oosten. Weer 6 punt.


  Maak melding

Reageer