Radio NL en TV Oranje naar Stratenfestval

Zwolle – Maar liefst 22 gevulde podia en een grote diversiteit aan artiesten, dat is het scenario voor Het Zwolse Stratenfestival op vrijdag 15 augustus a.s. Het festival vindt plaats binnen de stadsgrachten van Zwolle. Naast de gebruikelijke artiesten vindt onder regie van de Stichting Stratenfestival Zwolle op het hoofdpodium aan het Ter Pelkwijkpark een primeur plaats middels een live show en uitzending van Radio NL / TV Oranje live.

Vanaf 20.00 uur met een keur van Nederlandstalige artiesten als Gebroeders Ko, Helemaal Hollands, Ancora, Frank van Etten, Georges Lotze, Corry Konings en vele anderen. Deze avondvullende uitzending aan het Terpelkwijkpark duurt tot 24.00 uur, in de binnenstad is er nog muziek tot 01.00 uur en de horeca tappunten zijn open tot 01.30 uur evenals de kermis. Voor het complete programma kijkt u op: www.stratenfestivalzwolle.nl en daar kunt U ook de laatste informatie lezen.

Voor de veiligheid met het flinke aantal te verwachten bezoekers wordt de binnenstad bij de 8 toegangsbruggen voor gemotoriseerd verkeer afgesloten vanaf 16.00 uur en voor fietsen vanaf 18.00 uur. Er zullen voorzieningen voor het stallen van fietsen aan de buitenzijde van de Stadsgracht worden aangebracht.

Artikel delen:
Reacties 12
 1. Ik heb er weer zin in. Altijd gezellig het straten festival. Mooie afsluiter van de vakantie. Ik hoop alleen dat ik zuurpruim Jasper niet tegen kom. Die kunnen ze beter bij de stadsgrachten tegen houden.


  Maak melding

 2. Oh ja @terstal je hebt helemaal gelijk, ik vergat de Nederlandstalige artiesten. Daar zitten vaak wel (ook op de andere podia) originele artiesten bij. Toch nog iets goeds te zeggen over deze vorm van muziek 😛


  Maak melding

 3. Vast ook weer grappig bedoeld deze vorige reactie. Wat een lol. Mooi dat dit nog elk jaar georganiseerd word, en heel veel mensen er plezier aan beleven. En dat ook nog eens gratis.


  Maak melding

 4. JJ nee helaas is het (bijna-) helemaal gedaan met de leuke kraampjes. Was ‘vroeger’ veel leuker en vooral gezelliger. Snap best dat de jeugd daar niet op zit te wachten. Heb veel mensen in Zwolle gehoord die dit erg missen en er nu niet meer heen gaan. De kermis bezoeken kan ook de week er voor of er na toch…..  Maak melding

 5. Is dit hetzelfde als het Stadsfestival? Daar moet je weer kaarten voor kopen in Zwolle. In andere steden is dat gratis voor iedereen en vindt alles op straat plaats, waarom hier niet? De artiesten krijgen toch ook gratis publiciteit? En hapjes en drankjes worden er echt wel verkocht hoor! Of kruipt iedereen weer in een tent, waar je niet zonder toegangskaartje naar binnen mag?


  Maak melding

 6. Zeer goede herinneringen aan het stratenfestival. Los van de ketting met een vriendin, fluo nagellak en ook de introductie van de glow in the dark halsband. je weet wel die je eerst moet knakken… en als we onze ouders kwijt waren (geheid) dan gingen we , zoals afgesproken, naar de Tagrijn.


  Maak melding

Reageer