Live TV show en uitzending op Stratenfestival

Zwolle – Maar liefst 22 gevulde podia en een grote diversiteit aan artiesten, dat is het scenario voor Het Zwolse Stratenfestival op vrijdag 15 augustus a.s.

Naast de gebruikelijke artiesten vindt onder regie van de Stichting Stratenfestival Zwolle op het hoofdpodium aan het Ter Pelkwijkpark een primeur plaats middels een live show en uitzending van Radio NL / TV Oranje live. Vanaf 20.00 uur met een keur van Nederlandstalige artiesten als Gebroeders Ko, Helemaal Hollands, Ancora, Frank van Etten, Georges Lotze, Corry Konings en vele anderen.

Deze avondvullende uitzending aan het Terpelkwijkpark duurt tot 24.00 uur, in de binnenstad is er nog muziek tot 01.00 uur en de horeca tappunten zijn open tot 01.30 uur evenals de kermis. Voor het complete programma kijkt u op: www.stratenfestivalzwolle.nl  en daar kunt U ook de laatste informatie lezen. Voor de veiligheid met het flinke aantal te verwachten bezoekers wordt de binnenstad bij de 8 toegangsbruggen voor gemotoriseerd verkeer afgesloten vanaf 16.00 uur en voor fietsen vanaf 18.00 uur. Er zullen voorzieningen voor het stallen van fietsen aan de buitenzijde van de Stadsgracht worden aangebracht.

Artikel delen:
Reactie 1
 1. Hoe zou het nu met ZOO zijn? Om daar achter te komen heb ik in de auto even geluisterd. Helaas is het pas voorbij ‘Asselt te ontvangen. En nogsteeds even amateuristisch. Lulde er 1, die dacht dat de mic uitstond, door een plaat heen. Geluidskwaliteit is ook niet goed. Hoeveel luisteraars zullen ze nu helemaal hebben? Wij betalen er wel voor! Hoeveel eigenlijk?

  Voorop gesteld, een stad als Zwolle zou wel kwalitatiefrijke radio MAAR OOK tv moeten hebben.

  Waarom gaan ze, geen samenwerking met Windesheim-communicatie aan? Hoeft vast ook niet tot nauwelijks wat te kosten. Levert volgens mij alleen maar winnaars op:
  – luisteraars en kijkers
  – studenten
  – huidige vrijwilligers, die door te leren, ook beter worden
  – commercie
  – betere sfeer, neem ff aan dat de “roddelsfeer” van toen ik bij radio Zwolle rondliep er is blijven hangen
  – de subsidieverstrekker
  – het imago van de stad

  Wellicht kan het onvolprezen weblogzwolle zelfs ook nog wat betekenen voor een RTV ZOO (blijf het ook een foute naam vinden)-nieuwe stijl?  Maak melding

Reageer