The Great Escape komt naar Zwolle

Zwolle – Zwolle is binnenkort een avontuurlijke attractie rijker: The Great Escape. The Great Escape is een uitdagend ontsnappingsspel, waarin een team van twee tot zes personen uit een kamer moet ontsnappen door het oplossen van tactische, rekenkundige en bloedstollende raadsels. 

Zogenaamde "escape rooms" blijken in het buitenland al geruime tijd een enorme sensatie te zijn, maar ook in Nederland hebben diverse escape rooms hun deuren geopend met ieder een eigen invulling. Waar digitaal vertier steeds meer terrein weet te winnen, bieden escape rooms een unieke mogelijkheid om er op een spannende doch speelse manier even uit te zijn. The Great Escape speelt zich af in de kelder van het voormalig postsorteercentrum, vlakbij het centraal station van Zwolle. Binnen één uur moeten de deelnemers hun weg naar buiten vinden. Hierbij zijn zij aangewezen op zichzelf, hun teamgenoten, en de voorwerpen, attributen en raadsels die zich in de kamer bevinden.

Verruim je geest, niet alles is wat het lijkt. Wat onlogisch is zou logisch kunnen zijn en andersom. Test je creativiteit, oplossend vermogen en ook je neus voor het vinden van mogelijkheden in dit mysterieuze en surrealistische spel. 

Kijk voor meer informatie op www.thegreatescape.info

Artikel delen:
Reacties 3

Reageer