Gevolgen voor verkeer wegens onderhoud asfalt

Zwolle – Op diverse plekken in de stad is het asfalt toe aan een onderhoudsbeurt. In de maand augustus wordt gewerkt aan de Meppelerstraatweg en de Assendorperstraat. Dit heeft gevolgen voor het verkeer.

Vanaf 11 tot en met 29 augustus wordt gewerkt aan de weg tussen de Casper Fagelstraat en de rotonde bij de Hogenkampsweg. Derijbaan wordt gedeeltelijk versmald, een aantal parkeervakken wordt verbreed en er wordt nieuw asfalt aangebracht. De rijbaan richting de binnenstad is gestremd voor gemotoriseerd verkeer. Dit geldt ook voor de stads- en streekbusen. Verkeer richting de stad wordt omgeleid via de Ceintuurbaan – Leo Majoorlaan – Wipstrikkerallee – Vechtstraat. De rijbaan vanaf de Hogenkampsweg richting de Ceintuurbaan, is wel toegankelijk. Fietsers die vanaf de Ceintuurbaan richting stad willen kunnen gewoon gebruik blijven maken van het fietspad.

Van 18 tot en met 29 augustus wordt tussen de Dahliastraat en de Hortensiastraat een busdrempel verwijderd en nieuw asfalt aangebracht. De Assendorperstraat is hierdoor niet toegankelijk. Voor gemotoriseerd verkeer geldt een omleiding via de Leliestraat en deMolenweg. Voor fietsers geldt een omleiding via de Deventerstraatweg of de Zonnebloemstraat.
Artikel delen:
Reacties 3

Reageer