De Spiegel pakt wachtrijen in pauzes aan

Lange wachtrijen in de pauze van de voorstellingen bij Odeon De Spiegel theaters zijn vanaf dit seizoen verleden tijd. Vanaf 13 september worden consumpties in de beide theaters en bij  Filmtheater Fraterhuis afgerekend met speciale consumptiemunten.

Mensen gaan voor hun avondje uit vaak nog even pinnen. Gevolg: veel bezoekers betalen hun kopje koffie, biertje of wijntje met ‘groot’ geld. Het wisselen van het geld zorgt voor de nodige vertraging tijdens de pauzes. Daarom introduceert Odeon De Spiegel theaters dit nieuwe theaterseizoen consumptiemunten.

Consumptiemunten

De paarse munten kosten € 1,- per stuk en zijn te gebruiken in beide theaters en het Fraterhuis. Daarnaast zijn ze ook in te wisselen bij Club & Restaurant Koperen Kees. Het afrekenen van pauzedrankjes eventuele hapjes en het drankje na afloop van de voorstelling gaat op deze manier een stuk sneller.

Verkooppunten

Theater Odeon en De Spiegel worden voorzien van een muntenautomaat. Daarnaast zijn de munten te koop bij de informatiebalies in de theaters. Munten gekocht en aan het einde van de avond nog een paar over? Geen nood! De consumptiemunten blijven gewoon geldig bij een volgend cultureel bezoek.

Artikel delen:
Reacties 4
 1. Geen idee of het nog zo is. Maar in het begin kwamen alle kopjes koffie uit de automaat. Als ze nu eens beginnen met thermoskannen te vullen dan kunnen ze gewoon door schenken. Dat scheelt pas wachtrijen.  ⚠️ Meld

 2. Attentie:

  Beste bezoeker van Weblog Zwolle,

  We hebben op de website gezien, dat de datum en daaronder de berichtgeving gedateerd zijn.
  Hier wordt driftig aan gewerkt momenteel !!

  M.v.g.

  Redactie Weblog Zwolle

  ////////////

  of hang een wisselautomaat op, waar een briefje van vijftig wordt omgezet in 40,– en wat kleingeld


  ⚠️ Meld

 3. De wachtrijen zullen inderdaad korter worden. Veel mensen komen niet meer vanwege die rotmunten. Wat is er mis met pinnen en chippen?


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.