Werk aan het spoor bij Zwolle

Zwolle – ProRail werkt deze zomer op en rond station Zwolle. Daardoor is er minder treinverkeer mogelijk in het weekend van 23 en 24 augustus 2014. Houdt u rekening met een extra reistijd tot circa 30 minuten. Op zaterdag 23 augustus rijden er geen sprinters op he ttraject Zwolle – Raalte en Zwolle – ’t Harde.

ns_augustus.jpg 

U kunt gebruik maken van de NS-bussen die worden ingezet. Houdt u er rekening mee dat de treinen richting Leeuwarden, Groningen, Lelystad, Amersfoort en Arnhem van andere sporen vertrekken dan gebruikelijk. Let op! Tussen Zwolle en Kampen-Zuid rijden geen sprinters, daarom zal de Intercity richting Lelystad een extra stop maken in Kampen-Zuid. Deze Intercity zal circa 10 minuten eerder dan gebruikelijk vertrekken vanaf station Zwolle. In de NS Reisplanner ziet u vanaf 10 dagen voor reisdatum de exacte vertrektijden.

Op zondag 24 augustus rijden er geen treinen maar NS-bussen tussen Zwolle en Raalte. Houdt u er rekening mee dat de meeste treinen in Zwolle aankomen en vertrekken vanaf andere perrons dan gebruikelijk.

In de NS Reisplanner ziet u vanaf 10 dagen voor reisdatum wat deze werkzaamheden voor uw reis betekenen. Kijkt u kort voor vertrek nogmaals voor het meest actuele reisadvies.

Geldig vervoerbewijs

U kunt gebruikmaken van de NS-bussen op vertoon van uw NS-vervoerbewijs. Dat kan zowel met papieren kaartjes als met een OV-chipkaart. Stapt u met een OV-chipkaart over van de trein op de NS-bus of andersom, dan hoeft u niet apart in en uit te checken. 

Planning 2014

Er zijn na dit weekend van augustus nog een aantal weekenden gepland waarin werkzaamheden invloed hebben op het treinverkeer. De planning is (onder voorbehoud):  

  • zaterdag 13 en zondag 14 september
  • zaterdag 22 en zondag 23 november

Actuele informatie 

De informatie op deze pagina wordt regelmatig ververst als er nieuwe of aanvullende informatie beschikbaar is. 

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer