Humphrey Campbell en Barbara Lok op Thor

Zwolle – Op 21, 22 en 23 augustus presenteert Cultuurschip Thor drie exclusieve zomeravondconcerten. De bekende vocalisten Humphrey Campbell en Barbara Lok presenteren samen met pianist Rik Elings een gevarieerd repertoire op Zwolles meest intieme podium. Drie topmuzikanten staan garant voor een onvergetelijke muzikale zomeravond!

 

Humphrey Campbell is één van Nederlands beste zangers. Hij zong o.a. met de Skymasters en het Metropole Orkest en vertegenwoordigde Nederland op het Eurovisie Songfestival. Met zijn prachtige warme stem en sympathieke uitstraling weet hij als geen ander zijn publiek te boeien. Zangeres Barbara Lok heeft een fenomenale stem en een indrukwekkende staat van dienst. Ze bracht twee eigen albums uit, zingt o.a. bij Willeke Alberti en tourt momenteel met haar programma ‘Barbara zingt Streisand’ door het land. Beide vocalisten worden muzikaal begeleid door pianist Rik Elings, die onnavolgbaar is in zijn rol als begeleider en altijd een verrassende draai weet te geven aan het moment.

Het programma belooft een boeiende mix: van jazz uit de schatkamer van het American Songbook tot soulklassiekers en van Paul McCartney tot Ilse DeLange. Campbell en Lok zingen tijdens de zomeravondconcerten zowel afzonderlijk als samen; naast ieders persoonlijke favorieten staan er een aantal duetten op het programma.

De zomeravondconcerten van Humphrey Campbell, Barbara Lok en Rik Elings zijn op donderdag 21 augustus, vrijdag 22 augustus en zaterdag 23 augustus. Aanvang 20.30 uur, inloop vanaf 20.00 uur. Entree € 18,-. I.v.m. het beperkte aantal beschikbare plaatsen en de grote interesse tijdens eerdere zomeravondconcerten is het aan te raden uw kaarten tijdig via de website te kopen.

Cultuurschip Thor ligt in de Thorbeckegracht. Adres: Pletterstraat 24, 8011 VG Zwolle, www.cultuurschipthor.nl.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer