Het dak d’r op

Bij het nieuwe FC Zwolle stadion is de aannemer begonnen met de dakconstructie van de Oosttribune. De stalen spanten waarop de dakplaten komen te liggen zijn op maandag 10 september bevestigd.

Allereerst zal men nu het staal op het dak monteren, om vervolgens verder te gaan met het plaatsen van de dakplaten. De komende weken zal men hier volop mee bezig zijn. Verwacht wordt dat het dak over drie weken gereed is. De gevels aan de achterzijde van de Oosttribune zullen in de loop van volgende week worden dichtgezet.

Artikel delen:
Reacties 8
 1. Het wordt prachtig, ik hoop dat de oosttribune snel afgerond wordt. Ik heb een beetje het idee dat er sinds begin augustus weinig meer aan de oostribune gedaan is en dat er nu met de dakspanten er weer wat schot in komt. Er kan natuurlijk heel veel “onzichtbaar” werk zijn verricht, maar ik heb meer het vermoeden dat er voornamelijk energie in de zuidkant is gestoken om die zo snel mogelijk af te kunnen hebben.


  Maak melding

 2. Peter van Gerner jij maakt je druk om het dak en dat ze voornamelijk energie aan de zuidkant hebben besteed,als nu straks het clubje wat er in het midden van dat stadion zijn energie ook wat goed verdeeld over de competitie wat ik belangrijker vind dan halen ze eens weer wat binnen en worden de tribunes ook beter gevuld


  Maak melding

 3. @Pieter
  Dit seizoen nog niet verloren, vorige week 4-1 van de koploper. Hoeveel beter moeten ze het nog doen? Alles winnen zul je zeggen, maar dat is een illusie. Afgelopen wedstrijd 3232 bezoekers, veel meer konden er ook niet bij. Volg je het wel een beetje, of ben je gewoon altijd negatief over alles wat de FC doet?  Maak melding

 4. Misschien dat ik je begrijp als je meer punten en komma’s gebruikt, Pieter. Het spijt me maar ik kan er echt niet uithalen wat je bedoelt.


  Maak melding

Reageer