Ryan Koolwijk mogelijk vervanger van Mokotjo

Zwolle – Ryan Koolwijk heeft een aantal gesprekken met PEC Zwolle gevoerd, dat in hem de opvolger ziet van de naar FC Twente vertrokken Kamohelo Mokotjo. Dat meldt Elf Voetbal.`

De 28-jarige middenvelder speelde de afgelopen zeven seizoenen in het betaalde voetbal bij Excelsior en NEC. Het avontuur in Nijmegen liep echter niet als gehoopt, met als dieptepunt de degradatie van afgelopen seizoen. Koolwijk is transfervrij en op zoek naar een nieuwe club. Naast PEC Zwolle praat de geboren Rotterdammmer ook met het Zwitserse FC Aarau.

Artikel delen:
Reacties 10
 1. Hoog opgeleide en beschaafde jongen. Dat maak je zelden mee in de voetbalwereld en alweer transfervrij. Prima voorwaarden om PEC Zwolle te slagen lijkt mij.

  Gelijk doen dus.


  Maak melding

 2. Volgens Nijkamp is het niet waar, maar waar rook is…

  Koolwijk degradeerde afgelopen seizoen met NEC uit de eredivisie en is momenteel op zoek naar een nieuwe club. De middenvelder kwam eerder in zijn loopbaan uit voor Excelsior en speelde sinds 2011 in Nijmegen. Volgens verschillende media zou Koolwijk eerder met PEC Zwolle hebben gesproken over een overgang. Gerard Nijkamp, directeur van PEC Zwolle, laat tegenover FOX Sports weten dat het ‘zeker niet waar is’.  Maak melding

 3. @Gast: onzin wat je schrijft, dit was de enige speler bij NEC die wel het hele seizoen zijn niveau heeft gehaald (lees goed heeft gespeeld).
  Door een domme rode kaart werd het eind v.h. seizoen minder voor hem.
  Een fijn persoon zonder kapsones en bovenal zeker een aanwinst voor Zwolle.
  Als het doorgaat weer een bewijs dat ze aan de Ceintuurbaan goed bezig zijn:D:D:D


  Maak melding

Reageer