Lichaam Zwolse Tamara Ernst geïdentificeerd

Zwolle – Donderdag is bekend geworden dat het lichaam van de 34-jarige Tamara Ernst is geïdentificeerd. De in Apeldoorn geboren Ernst woonde en werkte in Zwolle en is een van de eerste Nederlandse slachtoffers van wie de naam na identificatie is bekendgemaakt, na de rampvlucht MH17 van Malaysia Airlines in het oosten van Oekraïne.

Naast haar actieve lidmaatschap bij SV Zwolle handbal werkte Ernst bij Sportservice Zwolle en was ze reisleidster voor de organisatie Crusj. Voor haar huis in Assendorp liggen nog altijd bloemen. Deskundigen proberen in Hilversum de identiteit vast te stellen van de menselijke resten die na de vliegramp in Oekraïne zijn geborgen. Er zijn al meer dan 200 doodskisten met menselijke resten via Charlov in Oekraïne en Eindhoven naar Hilversum gebracht. Het is nog niet bekend wanneer er een herdenkingsdienst wordt georganiseerd.

Artikel delen:
Reacties 5
  1. Bij de herdenking van Tamara Ernst uit Zwolle, één van de slachtoffers van de vliegramp MH17, worden vanmiddag honderden mensen verwacht.

    De herdenking wordt gehouden in sportcentrum Landstede in Zwolle. Tijdens de herdenkingsbijeenkomst wordt Tamara herdacht door familie en vrienden en worden toespraken gehouden en foto’s en films van Tamara vertoond.

    De herdenking begint om half één en duurt tot drie uur. Dan zal Tamara naar het uitvaartcentrum Kranenburg worden gebracht, onder begeleiding van familie en vrienden. Ruim een maand geleden kwam Tamara om bij de vliegramp in de Oekraïne.

    RTV Oost


    Maak melding

Reageer