Man (24) betrapt bij stelen van broek

Zwolle – In een winkel aan de Diezerstraat werd zaterdag 9 augustus aan het begin van de middag een 24-jarige man met onbekende woon- of verblijfplaats aangehouden voor de diefstal van een broek.

politienieuws_logo.jpg

Een voorbijganger had gezien dat de man het kledingstuk van een rek buiten de winkel weg nam. Een winkelmedewerker ging direct achter de man aan en kon hem verderop aanhouden. De man werd overgedragen aan de politie. Op basis van het gegeven signalement van de aangehouden verdachte is er mogelijk een koppeling met een andere winkeldiefstal in de Diezerstraat eerder die zaterdag. De man werd ingesloten voor nader verhoor. De politie onderzoekt de diefstallen.

Artikel delen:
Reacties 17
  1. ik lees altijd onbekende woon of verblijfplaats.Bij mijn weten moet een ieder toch verplicht een identiteitsbewijs bij zich dragen.Of zijn deze personen illegaal in ons land dan ook gelijk bij hun eigen ambassades afleveren en terug naar land van herkomst.


    Maak melding

  2. Pjotr, ik draag mijn id ook meestal niet bij me. Ik ben zo Nederlands als maar zijn kan, dus land van herkomst heb je er bij verzonnen vermoed ik?


    Maak melding

  3. Het ging om een onderbroek en hij had de juiste maat, zijn ID had hij in zijn andere broek die nog bij de daklozenopvang in de wasmachine zat.


    Maak melding

Reageer