Stadswandelingen op inschrijving in Zwolle

Zwolle – Nog maar enkele weken beschikbaar, de stadswandeling op inschrijving. Elke dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag t/m 30 augustus ontdekt u de leukste plekjes van de Hanzestad Zwolle, tijdens de historische stadswandeling. Tijdens de ± 2 uur durende stadswandeling verhaalt de stadsgids over de geschiedenis van de Hanzestad en u bezoekt daarbij plekken en gebouwen waar u de geur van het verleden kunt opsnuiven.

stadswandeling_2014.jpg 

De wandeltour voert o.a. langs ‘Onze Lieve Vrouwe Basiliek met Peperbustoren’, de Grote- of St. Michaëlskerk, Museum de Fundatie, Waanders In de Broeren en de enige nog overgebleven stadspoort van Zwolle, de ruim 600 jaar oude Sassenpoort. De ervaren stadsgids vertelt u onderweg over de Hanze, talloze gevels en bouwstijlen. Tevens kunt u een groot aantal monumenten als de Schepenzaal en de Keuken van het Stedelijk Museum Zwolle van binnen bezichtigen (indien beschikbaar). De kosten bedragen € 6,00 p.p.

Deelname en reserveren via www.overijsseltrips.nl
De wandeling start om 14.00 uur bij het Stedelijk Museum Zwolle, Melkmarkt 41. Reserveren is gewenst vanwege het beperkte aantal plaatsen per wandeling. Inschrijven kan via onze website: www.overijsseltrips.nl. Daar vindt u bij het item stadswandelingen de stadswandelingen op inschrijving. U kunt hier via de reserveringsbutton online reserveren. Ook voor andere groepsuitjes in Overijssel kunt u bij ons terecht. Heeft u vragen of wilt u reserveren, dan kunt u contact opnemen met MarketingOost, afdeling Overijsseltrips van maandag tot en met vrijdag, via tel. 038-4222299 tussen 9.00 – 15.30 uur, of via overijsseltrips@marketingoost.nl.

Artikel delen:

Reageer