Ontmoet PEC Zwolle op de Zomerkermis

Zwolle – De Zwolse Zomerkermis is inmiddels al een aantal dagen in volle gang. Net als andere jaren is er weer een omlijstend programma opgesteld. Woensdag 13 augustus komt PEC Zwolle naar de kermis. Bovendien maakt iedereen die tijdens de kermisweek een selfie maakt voor de foto van PEC Zwolle kans op een leuke prijs.

 

De hele week staat op het kermisterrein een grote foto met de spelers van PEC Zwolle. De foto hangt op de Grote Markt, nabij de Turbine. Bezoekers die op de foto gaan met de selectiespelers, of een selfie maken met hun favoriete speler maken kans op prijzen. Foto’s kunnen met de vermelding #peczwolle geplaatst worden via Twitter op @zwollekermis en op www.facebook.com/Zwolsezomerkermis. De makers van de drie leukste foto’s winnen twee toegangskaarten voor een thuiswedstrijd naar keuze in het seizoen 2014-2015 (topduels zijn uitgezonderd).

Voor wie de helden van PEC Zwolle echt wil ontmoeten, woensdag 13 augustus komt PEC Zwolle naar de kermis. Tussen 13.00 en 17.00 uur staat de PEC Zwolle tent op de Melkmarkt. Tussen 15.00 en 15.20 uur delen twee selectiespelers vanaf het podium voor de Turbine voetballen met daarop handtekeningen uit. Ook worden handtekeningen uitgedeeld bij de PEC Zwolle tent. 

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Leuke actie, wie wil er nou geen kaarten voor een goede eredivisie wedstrijd.
    Maar topduels zijn uitgezonderd. Dit lijkt me een beetje een misser.
    De meeste mensen die je daar bereikt willen toch juist naar ajax, feijenoord etc. of zie ik dat verkeerd?


    Maak melding

Reageer