Buitengewoon programma in Holtenbroek

Zwolle – In deze laatste week van de zomervakantie brengt Odeon De Spiegel theaters theater naar de wijk met Theater Buitengewoon. In vijf wijken vinden buitengewone theatermiddagen plaats, waarbij kinderen in hun eigen wijk in de wereld van het theater duiken. Op deze middagen kunnen kinderen en hun familie kijken naar een voorstelling waarna ze zelf en zonder ouders aan de slag gaan met echte acteurs. Alle kinderen tussen de 4 en 12 jaar zijn van harte welkom om in hun wijk mee te gaan op avontuur!

 

De afgelopen dagen kwam Theater Buitengewoon al naar de wijken Zwolle -Zuid en Kamperpoort. Aanstaande donderdag is Theater Buitengewoon te gast in Theater De Spiegel (voor de wijken in en rond het centrum) en vrijdag is de wijk Stadshagen aan de beurt. Dinsdag staat Holtenbroek op het programma met een speciaal ochtendprogramma voor cliënten van Niloka en De Kameel. Projectleider Daphne Brouwer hoopt dat er ook dit jaar weer veel kinderen meedoen met het evenement in hun wijk. Brouwer: ‘Theater Buitengewoon is een enorm sympathiek project waar ieder gezin, ook met een klein budget, aan mee kan doen. Het evenement is ook ideaal voor gezinnen die dit jaar niet met vakantie gaan maar er wel graag op uit willen met de kinderen. Een leuke theatermiddag en een unieke ervaring voor de kinderen, dat is uiteindelijk ons streven.’

Theater Buitengewoon wordt dit jaar voor de vierde keer georganiseerd. Het project komt tot stand door toedoen van Odeon De Spiegel theaters, Theater Young Ones en de Gemeente Zwolle en heeft tot doel de jeugd in contact te brengen met theater. Aanmelden kan tijdens Jeugdland in de eigen wijk. Voor de wijk Stadshagen en voor het evenement in Theater De Spiegel kan men zich ook aanmelden via Odeon De Spiegel theaters. Kijk voor het volledige programma op www.odeondespiegel.nl.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Buitengewoon programma in Holtenbroek”

Reacties zijn gesloten.