Het weer: af en toe zon

Zwolle – Dinsdagochtend lijkt het in onze regio nog droog te blijven al onstaan er later wel stapelwolken. Af en toe is de zon nog even van de partij maar lang zal dit niet duren. In de middag vallen er enkele buien met regen. Bij een meest matige zuidwestelijke wind wordt het een graad of 19.

11-08-2014_weerfoto.jpg 

Hoek Brederostraat en Roemer Visscherstraat

Woensdag zijn er in de ochtend opklaringen en is er wat hoge bewolking waar de zon makkelijk doorheen weet te komen. Al snel moet de zon afwisselen met de aanwezige bewolking die in de middag zal ontstaan, hierbij bestaat de kans op een enkele regenbui. De wind komt uit zuidwestelijke richting en is matig van kracht. Het wordt 19 tot 21 graden. Donderdag is er weinig verandering in het weerbeeld. Zon en wolken wisselen elkaar gedurende dag af en op sommige plekken kan een bui vallen. Er staat een matige wind, kracht 2 á 3 uit zuidwestelijke richting, het kwik komt uit op zo’n 20 graden.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. De winterjassen weer uit de stalling gehaald. CV ketel heeft een beurt gehad en staat al weer lekker aan. Binnenkort wat hout halen voor de houtkachel.


    Maak melding

Reageer