Renfanaten: haak aan voor het goede doel!

Zwolle – Voorafgaand aan de Meppel City Run die op 7 september gehouden wordt vindt er deze dag een belangrijke andere loop plaats: De Kidsrun voor het Ronald McDonald Huis in Zwolle.

De organisatie van deze loop brengt aanstaande zaterdag 16 augustus deze run op ludieke wijze onder de aandacht. Organisatie en sponsoren leggen om 11.00 uur hardlopend de 26 kilometer lange route af vanaf startpunt Grote Oever in Meppel naar het Ronald McDonald Huis in Zwolle. Hierbij vragen zij om steun van alle renfanaten en sportievelingen door de route mee te lopen, aan te haken of de renners aan te komen moedigen! Het is ook mogelijk om met meerdere mensen in estafette vorm te lopen.

Zin om zaterdag 16 augustus aan te haken en mee te lopen? Geef je dan op via info@meppelcityrun.nl. Het is ook mogelijk om zaterdag om 11.00 uur aan Grote Oever in Meppel te verschijnen en spontaan mee te lopen. Het einde van de route is Ronald McDonald Huis in Zwolle en daar staat om 14.00 uur koffie en thee voor alle lopers en toeschouwers klaar. Er zijn geen kosten aan deze trainingsloop verbonden.  Men dient wel voor eigen vervoer terug te zorgen. Sponsoren die aan deze training mee doen zijn onder andere McDonald’s Meppel en C1000 Kees Elzinga. Meer informatie over de Meppel City Run op 7 september vindt u op www.meppelcityrun.nl. Informatie over de te lopen route vindt u op www.meppelcityrun.nl/nl/kidsrun/run2zwolle/

Artikel delen:

Reageer